Dobio sam C905 i izvrsio sam nadogradnju SEUS-om.
Primetio da sam da slike sada(inace fenomenalne) malcice krivo prikazuju crvenu boju,crvena vuce na magentu (ovo valjda zbog jake bljeskalice.
Da bih ovo ispravio moram smanjiti ekspoziciju na -1 ili da nakon slikanja editiram u internom editoru.
Ovo ako je sve na auto. Kada stelam da je daylight stvari se popravljaju (iako slikano u zatvorenom). Fokus i ostrina slike super,sum je mali,ISO ne ide iznad 200 u zatvorenom. Danju je ISO 50-64 do max. 100 (sto je odlicno)
Za makro sve pohvale.
Slider klima levo desno malo (cak neprimetno) kada je zatvoren ali samo u gornjem dijelu telefona Kada se otvori ne klima. Tipke i D-pad su za sada okay. Vidjet cemo.
Potrosnja baterije: skoro 36 sati sa puno islikanih slika. 24 sati mix wi-fi/slikanje/razgovor/bt (sto je sasvim okay) usevsi u obizir da ima sramotno "malu" bateriju od 930 mAh za ovo vrstu uredaja
Dva dana ga testiram sa nijednim pozivom i ikakovog diranja. Potrosnja za sada je 10% dnevno. Napominjem nikakvog diranja. Da izdrzi 4 dana sam na konju
Verzija je R1EA033. Jeli netko primetio takvo sto nakon nadogradnje? Telefon je pod garancijom,skoro je nov nema ni jedan mijesec pa nekako mi se ne da menjati kamera drivere sa A2 uploaderom. Ovo pisem posto sam usporedio sa ne-nadogradenim telefonom moga frenda na kom su boje izrazenije i puneje (vise saturirane) ali kod njega je sve losije u pogledu funkcioniranja telefona. Tvrdoglav je nece da ga nadogradi![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks