S koje stranice si skinuo wayfinder mape?
S koje stranice si skinuo wayfinder mape?
PREDATOR
sa ove stranice,
link : http://www.wayfinder.com/?id=10786&lang=en-UK
na toj stranici skineš program , te ga instaliraš i sljediš upute
ali prije nego što uključiš program, moraš uštekati mobitel sa
usb kablom i da ga pc prepozna, nakon toga uključiš program
i stistneš conect tako da program prepozna mobitel,
pa odabereš područje za koje trebaš kartu i skineš karte na mobite.
![]()
Skinuo sam program i karte ali su mi se instalirali na mobitel. Da li se to može nekako instalirati na memorijsku karticu? Inaće radi bez greške i stvarno potroši podataka malo pri pokretanju aplikacije.
I ja sam napokon instalirao novi firmware R1DA032. Mob radi mrvicu beže, dodane su neke aplikacije kao youtube, smile shutter,walk mate, novi wayfinder, itd. Rekao bi i da su slike malo bolje nego prije makar su i sa starim firmwareom ispadale dobre.
Zadnji uredio ravilov : 04-07-2009 u 22:03
PREDATOR
And I must be..an Acrobat..To talk like This..and Act like that..And You can dream..so dream out loud..Don't let the bastards grind you down..
And I must be..an Acrobat..To talk like This..and Act like that..And You can dream..so dream out loud..Don't let the bastards grind you down..
''But in order to navigate turn-by-turn with these maps, you have to purchase a license on wayfinder.com for one or more continents or regions.''
Dali to znaci da se ne moze koristit navigacija ovako besplatno ili ima za to ''rjesenja'', ako ima molia bi nekog da mi posalje PM kako osposobit
P.S. Koliko ti je memorije karta (koje karte) zauzela kad se instalirala na mob?
Zadnji uredio Sonic : 08-07-2009 u 17:03
Bookmarks