Pa ima fotki vec gomilu. Samo treba gledati na pravom mjestu.![]()
Pa ima fotki vec gomilu. Samo treba gledati na pravom mjestu.![]()
Vidio sam frende te slike već ranije.....ali obzirom da mi je s vremena na vrijeme potreban fotić u raznim uvjetima koje poslikavam.....volim se uvjeriti što više da sa c905 bolje ispadaju nego što sam radio sa k850 sa kojim sam poslikao do sada nekoliko stotina fotki i suočio se sa raznim problemima koje na tom mobu nisu riješili ni sa jednim firmware-om koji je izašao...
Sad bi netko možda rekao zašto si ne kupim fotić jer ima ih za tu cijenu sasvim solidnih.....no međutim ja nisam profesionalac u tome tako da mi nije bitno da fotke budu savršene, nego dovoljno dobro i sa što manje mutnoće i šuma u određenim uvjetima i da nije toliko osjetljiv na drhtaje ruku kao k850 (nakupilo se kod mene ponešto godina).
A drugi razlog zašto mob.....volim imati kvalitetne mobitele koji obuhvačaju što više funkcija koje mogu poslužiti....pa tako i fotić a osim toga mob mi je stalno pri ruci i to mi je praktično jer često puta fotkam neplanirano kad se nađem u situaciji....pa na taj način nemoram voditi računa jesam li poneo fotić ili ne jer mob je uvijek tu....mogu svašta zaboraviti ali to (mob) ne ne...![]()
Bookmarks