Evo ja neslavno odustao od kupovine

Naime danas su stigle c905ice u moj omiljeni tele2 ducan i odmah sam telefonom rezervirao jednog za svaki slucaj...otisao poslije posla po njega i nazalost razocarao se pri prvom dodiru.

Uzeo tog rezerviranog u ruke i slide klimav u oba polozaja (otvoren/zatvoren), trazio drugi da probam i na njemu slide cvrst kompaktan ali navy tipka izrazito tvrda prema gore i prema lijevo...ozbiljno pretvrda...

Tako da sam na svoju veliku zalost odustao od moba jer mi se ne da imati klimav telefon ili strahovat da ce nesto riknuti svaki cast...

Za informaciju oba primjerka su bili 09w02 ; dakle proizvedeni u drugom tjednu 2009.

I subjektivan dojam je da mob izgleda punooo bolje na slikama nego uzivo jer su materijali za izradu ostali na razini k800 ako ne i malo ispod.

Eto bas steta jer sam se jako veselio novom flagshipu SonyEricssona. Nazalost se pokazalo tocnim da im je kontrola kvalitete u proizvodnji nikakva....

Uzet cu ga sigurno kroz koji mjesec kad i cijena bude prihvatljivija iz znatizelje ali sada sam razocaran otsetao iz ducana...