S trekbuddy-em (i kartama za HR dostupnih na netu) moguće je koristiti navigaciju bez spajanja na net.
S trekbuddy-em (i kartama za HR dostupnih na netu) moguće je koristiti navigaciju bez spajanja na net.
pitanje.Video,on mi je dosta važan,da li su video zapisi lošiji neg na k 800 i ili su iste ili bolje.Što će mi 8 mpx ako je video loš,što bi da za ksenon-video,da mogu snimati koncerte u disku,još da video ima optički zum.Više bmi znaći video i zato odgovorite ljudi
Ako ti je video važniji onda mislim da ovaj mobitel i nije najbolje rješenjeZa takve stvari imaš LG-e, Samsung-e, Nokije.. koji snimaju u VGA rezoluciji i to neki čak do 120 FPS
Malo smo zašli offtopic, ali samo da te upozorim da se ne razočaraš, SE još uvijek dosta zaostaje što se videa tiče...
Vidi se na kompu razlika u pikselima ako povečaš video, ako ga gledaš u veličini u kojoj je snimljen nema razlike. Snimio sam par videa sa LG Ku990 u QVGA rezoluciji i usoredio sa videom sa k850 i stvarno ne vidim razliku. Ta QVGA rezolucija na C905 je mana i da su stavili VGA video onda nebi bilo nikakve zamjerke.
PREDATOR
Bookmarks