malo se zaletio a nije rekao hop pa se popiknuo.
ja sam pobornik dobrog,lijepog,kvalitetnog mobitela pa bio to SE ili samsung ili nokia.
osim smarttelefona jedino SE daje kvalitetu kod glupih telefona dok smartove rade najbolje nokia i samsung novopridošlica.
SE je probao sa uiq smartovima i umjesto da je nastavio a smanjio glupe telefone on obrnuto.
po čemu če smarttelefon biti skuplji od dumiphona pa po ničemu to dokazuje nokia koja smanjuje dumi a sve više izdaje smartova.
ja sam rekao da če se SE popiknuti na SX1 i je jer baš ga i nema a i da ga ima preskup je.
SE je napravio dobar potez uzevši uiq za svoje smartove koji su u to vrijeme bili stabilniji od nokiinih,joj da su tu nastavilibilo bi svega, ne oni su stali i nikud dalje.
SE c905 po vanjštini je dobar mob ali po softveru nije ni dk koljena novom samsungu i njoki, a da mu stave uiq šišo bi ih stvarno.
neznam zašto SE ne sluša korisnike več sve radi pogrešno i sporo umjesto da ubrza i da počne raditi kao sad samsung izbacivati svakih 14 dana novi model.
to se odnosi na ostatak svijeta ne na hrvatsku jer kod nas novi modeli zlaze svakih 6 mjeseci što je sramotno.

Odgovori uz citat
Bookmarks