--> ovo da k850 i C905 imaju istu kameru znači da nemaju isti senzor već da je kvaliteta fotografije približna ako ne ista. To znači da slikama fali uvijek kontrasta i oštrine te su iste under ili over exposed.Kod ovoga mi ne možeš reći da su slike preyebene kada nisu. Jedan innov8 daje bolje fotke od C905 a to su i testovi pokazali.
K800 je imao LED light ali crveni.
Vidjet ćemo famozni C905 nakon par mjeseci korištenja, ekipa se već žali na stranim forumima, otišlo ovo, otišlo ono a grdu su lovicu dali..
Nitko ne očekuje od telefona da jede i ne znam kaj ali frende za 4000 kn mora biti kompletan.
- stabilan soft ( k850 i w910 su katastrofa zbog ovod dijela)
- kvaliteta izrade mora biti na nivou čovječe a ne da mi krcka kada pišem poruke ( također k850 ovdje sucka )
- ako stave sonyev senzor kamere unutra a na telefon cyber-shot brend onda fotoaparat mora biti dobro usklađen s blicom da mi ne spali sliku i što je najvažnije softver mora izvući maksimalno iz tog senzora a ne nešto li la i površno kao što oni u sony ericssonu imaju običaj raditi redovito.
Photofix i Smart contrast su smiješnefunkcije u cyber-shot modelima jer nemaju nikakvoga smisla, čisti marketinški trik!
- walkmani moraju imati 3.5mmm jack + DSP kao što to nokie imaju, inače su gotovo beskorisni. Stave HPM-70 in-ear slušalice srednje kvalitete u paket i navode se kao imate yebeni mp3 player vrhunske kvalitete...ma imam penis unutra a ne vrhunsko!
Onda za vizualizaciju ugrade povjetarac ili nekakve vulkane da bi prikrili nedostatke kod modela w960....
...da ne nabrajam dalje, stvarno bih mogao u nedogled.

Odgovori uz citat
Bookmarks