Prikazujem rezultate 1 do 25 od 456

Threaded View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao amotamo Pregledaj post
    Prvo i prvo smiješnefunkcije se piše smješne funkcije,drugo đi es m arena je anti SE sajt pa stoga njihove stavove i stavove sličnih sajtova nebih puno uvažavao,što za tebe nebih baš rekao(ovid mislim na ovo da je innov8 bolji od c905,lol),treće,jel ti znaš kad je c905 krenia u prodaju,tako ovo s par mjeseci ti baš i ne drži vodu,četvrto tko je izmislia walkamne??????,peto c905 i k850 nemaju isti senzor.

C905 - Sony CMOS Exmor-IMX046PQ, prvo ovaj senzor ima višu rezoluciju i bolju osjetljivost te širi dinamički raspon,te pomoću A/D pretvarača ostvaruje visoku rezoluciju,veću osjetljivost i nižu razinu šuma,šta u konačnici znači kvalitetnije i jasnije fotografije,drugo ovi senzori uz to rade uz manje zagrijavanja i manje energije,šta znači,manje čipova >>> više elektronike >>> duža baterija >>> jednostavno bolji uređaji.

Jednostavno neki nemogu shvatiti da je SE najbolji na svitu,a to pokazuju i rezultati koji govore da nokia drastično gubi tržište a SE osvaja,btw čak je i samsung bolji od nokie,lol :-)

1) Prijatelju nemoj meni tražiti pravopisne greške jer ih nećeš tako često pronaći, s druge strane ako ti je to jedini argument u raspravi onda si jadan za svojih dvadeset i osam godina u guzici!

Kada smo kod pravopisa, gore su ti podvučene tvoje pa drugi put malo sebe pogledaj prije nego ćeš ići po drugima kakati..

2) Vjeruj mi, pogledao sam previše fotografija i raznih testova s modelom C905 da bih se oslanjao na mišljenje jednog MR-a i ostalih site-ova + koristio sam ga kratko i nije me ničime oduševio da bih rekao; OK puno je bolji od K850 i uzeti ću ga.
    INNOV8 je kompletniji telefon od C905 i iza te ću izjave uvijek stajati bez obzira što sam SE fan i što imam samo njihove telefone. ( po tvojim se izjavama može steći dojam da si zagriženi SE obožavatelj i da je većina tvojih izjava subjektivnog karaktera )

3) Znam ja vrlo dobro kada je izašao u prodaju jer ga pratim od kada je najavljen.
    Kada dođe u ruke korisnika i prođe cca tri mjeseca, tek onda će se vidjeti prednosti/nedostaci ovog telefona. Što, ja pričam turski ili šta?

4) Kakve veze ima tko je izmislio walkman brend???? wtf?

5) Iza Predatorovog posta sam naveo tko ima kakve senzore.

Ovo što si nabrojao za Exmor stoji....

Sony Ericsson definitivno nije najbolji na svijetu, a pogotovo ne od nokie koja iz dana u dan osvaja sve veće tržište u svijetu....Da ne govorim o modelu N95/N95 8GB kojega ima svaki čovjek na cesti a i njegov pas

SE bi mogla zadesiti sudbina Siemensa ako se malo ne trgne!

BTW, da sad idem iznositi nedostatke koji su se počeli pojavljivati svega nakon nekoliko dana korištenja, mislim da bi mi trebala čitava stranica ovdje što se ravilovu niti malo ne bi svidjelo, hehe

Toliko od mene
    Zadnji uredio wildbabe : 27-11-2008 u 17:43
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Slične teme

1. Sony Ericsson web bug :D
    By tomios in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 07-12-2006, 07:24
  2. Sony Ericsson CAR-100
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 15-05-2004, 20:32
  3. Sony Ericsson HBM-30
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 9