Istina, zabrijao sam
Mea culpa![]()
Dobio sam SMS da mi je aktivirana promotivna tarifa.
Ali ne kužim ono što su napisali dalje - dopunite vaš račun s 50kn i pričajte unutar T2 mreže za 0kn i prema ostalima za 0,49kn.
Na račun sam već stavio dva bona od 100kn. Jedan nedugo nakon što sam poslao aktivacijski SMS.
Nije valjda da ću morati još nadoplstiti da imam promotivnu takifu AKTIVIRANU?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Jeste li skuzili da kad se aktivira novi knock-out broj (bez da se uplati 50kn) da se automatski ukljuci promocija ali je tarifa "Osnovna knock-out PROMO tarifa", sto bi u prijevodu znacilo 0kn unutar mreze ali 0,99kn van mreze. Neka me netko ispravi ako nisam u pravu.
Kod mene je isti slucaj, samo sto sam dobio poruku "Aktivirao si knock-out i iducih 30 dana razgovaras za 49lp po min prema svim mrezama, a sms saljes za 29 lp. Naknada za uspostavu poziva 25 lp po pozivu. Tvoj tele2."
?
Pitanjce - koristim zadnja dva mjeseca knock out SMS tarifu (0.49 pozivi, 0.09 sms) i jucer mi stigne da je istekla i nadoplatim 100kn bon ali sms mi je i dalje 29 lipa... Wtf? Kaj su ukinuli tih 0.09 lipa za poruke ili sam ja nesto propustio?
Thnx
EDIT:
Poslao mail sa upitom, evo odgovora:
Poštovani,
zahvaljujemo Vam na upitu vezanom uz TELE2 usluge.
Cijenu SMS poruka po 0,09 kn nije moguće više aktivirati, od 01.07.2008.
možete iskoristiti posebnu ljetnu ponudu: aktivirajte paket od 1000 SMS
poruka slanjem poruke sadržaja SMSNULA na broj 880. Cijena paketa iznosi 25
kn.
Zadnji uredio rise000 : 25-07-2008 u 10:30
isti vrag i meni...stavio 100 kuna jer sam mislio da ce mi biti i dalje poruke 0.9lipa...ali opet su 29...sry
@rise000 & revo
Ali ste zato trebali dobiti jos 20kn na racun, jer je sada akcija za 100 jos 20 i za 200 jos 60 kn na racunu.
Samo ako se uzima E-bon...
http://www.tele2.hr/e_bon_promo.html
Ja uplatio 201 kn preki interneta, i dobio 20 kn bonusa, umjesto 60.
Koji je to vrag, zašto su mi oteli 40 kn??
Poslao dva puta poruku sa aktivaciju "SMSNULA" i nikakvog odgovora......?
Ja sam danas isto više puta slao SMSNULA na 880 i ništa. Gospodična u SZK mi reče da se strpim do 24 sata.
Za 49 kuna pričaj besplatno prema tele2,kopija vipa,smatram da nisu smjeli naplatit preko 30 kuna,u vipu je 60 s tim da vipiovaca ima puno više.Mislim knock out na jednom i zero in na 2 mobitelu je najbolja ponuda
Nije mi jasno, dokad vrijedi ova akcija? Meni su upravo poslali sljedeći sms:
Pa mi nije jasno, nije li ta akcija vrijedila do 31.8., ili sam ja nešto pobrkao?U sljedeća 3 dana produzi Promo Knock out - 0 kn unutar Tele2 i 0,49 prema ostalima, bonom od minimalno 50 kn. Tvoj Tele2![]()
@Sniper
Pa to je to! Aktivirano u 7. mjesecu i mozes koristiti 7, 8 i 9. mjesec.
Mislim preć na Tele2, ali pretplatu uz zadržavanje sadašnjeg broja..vidla sam reklamu besplatni pozivi unutar mreže pa me zanima jel netko to koristi? kolka je pretplata za to?
Bookmarks