Vidi da se nije jos sta istekalo,i provjeri sve kontakte. Iscupan mis,ne bi smio uzrokovat takav problem... Pokusaj takoder nabavit USB miša...
Na maticnoj S370 mi ne radi mis, bio mi je istekao slucajno dok je komp radio, pa sam ga popravio i od onda ne radi, maticna je pocela piskati, i sad kad se pali komp piska, probal sam druge miseve ali ne radi, probal sam cak mis sa serijskim portom spojit ne radi ni on, samo piska, jel se moze spasit maticna?
Vidi da se nije jos sta istekalo,i provjeri sve kontakte. Iscupan mis,ne bi smio uzrokovat takav problem... Pokusaj takoder nabavit USB miša...
Da ali ploca piska, tj zvucnik onaj cim upalim komp, probao sam bios resetirati,nije pomoglo, ni tipkovni mi ne radi, mislim, nisam siguran, sad sam stavio drugu plocu nutra pa cu probati, cim zavrsi tekma.
Nije neka filozofija. Pocupas sve,ocistis,vratis na mijesto... Negdje je neki kontakt 100%...
ispuhao sam je s kompresorom ko nova je, ali ništa,tipkovnica je mrtva, i piska ko traktor:
http://rapidshare.com/files/12283868..._1446.mp4.html
kod podizanja trebao bi stisnuti F1, ali nemogu pošto tipkovnica ne radi, nit se ne pale diodice na tipkovnici.
Jesi u BIOS-u vratio postavke na default?
ma jesam,izvadio bateriju za bios, bila je vani par dana, danas je ni nisam stavio.
nešto se definitivno sjebalo s mišem.
Svasta sam vidio u zivotu,al ovo nikad... Stvarno neznam sta se je moglo desit. Najvjerojatnije neki kratkotrajni kratki spoj koji je spi*dio maticnu...
vjerojatno, bacit cu je u smece, sva sreca pa sam imao drugu.
Bookmarks