Nikada nisam napisao kako je ovo završilo. Nakon što sam se hladne glave raspitao o svim dopuštenim sredstvima, vidio sam da to baš i nisu neke opcije. Ugasio sam stand-by i koristio tako mobitel (s malo kraćim trajanjem baterije zbog upaljenog ekrana) otprilike 3 mjeseca. Nakon što sam ga jednom ugasio, ekran više nikada nije proradio. Onda sam ga poslao na servis i taj put su uspjeli uočiti grešku te su zamijeniti ekran, flat kabel i nekakav kontrolni modul.
Međutim, ne dižem temu iz mrtvih samo da bih to napisao, već zato što se strah iz mog potpisa polako ostvaruje. Na 5800 mi je crkla kamera i danas se vratio nakon prvog slanja na servis. Programski ažuriran, kamera i dalje ne radi. Ovaj put su me posebno razljutili jer je dovoljno samo upalit mobitel i ući u kameru da bi se vidjelo da ne radi. Zbog onoga što su oni mogli (i trebali) napraviti za 2-3 minute, a nisu, ja sam morao voziti do grada, platit benzin i parking samo da bih poslao mobitel natrag. Definitivno zadnja Nokia koju sam kupio dok MESC ne promijeni odnos prema kupcima ili Nokia promijeni distributera.

Bookmarks