Možeš jedino naći neki ftp server sa igricama/ filmovima, ali to je često jako sporo.
jel normalno da skida oko 20 kB/s uz 26 seedova i 16 leecha???
nekak mi se čini to malo presporo,jel se to može kak ubrzat,jel postoji kakva fora???
i jel ima koja stranica na kojoj ima za skinut cijele igrice filmovi i to, a da nisu torrenti ili da nejde preko rapidsharea???
HVALA!!!
Možeš jedino naći neki ftp server sa igricama/ filmovima, ali to je često jako sporo.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
npr...jel znaš koji
a da upišeš naziv igre/filma/glazbe + ftp server download ili ftp download.npr...jel znaš koji
Pogledaj po warez forumima oni su puni linkova na ftp servere.
moze bit normalno...meni downloada sa recimo 2-3 seeda ponekad preko 100kb/sec, tako da ti je to stvar kolko ti seederi uploadaju jer ako se nade jedan dobar seeder on moze bit bolji od 100 ostalih. tako da sve ovisi sto skidas...i jos jedan prijedlog. makni azureus i stavi utorrent zato sto je jednostavniji za koristenje od azureusa i po meni svih p2p programa.
evo mene opet...jel mi može netko reči šta znači ono "swarm speed" ? tam mi piše brzina oko 300-400 kB/s...
Kaj ti nisi čuo za google?
Evo, gle.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
jel zna netko kak što bolje namjestit postavke na azureusu...da što bolje skida....
Na PCE-u ima dobar tutorial, ako ti to ne pomogne onda jednostavno skidaš sa loših torrenta:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=54613
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ok...probat ću...hvala
Bookmarks