ne. ljetna je akcija koja traje do 31.08.
ne. ljetna je akcija koja traje do 31.08.
Besplatni mi je sms,imali još kome da je a da nije aktivirao
Vraga. Ja aktiviram 31.8. ponovno,dobijem 1000 komada,skinu mi 25 kn,i sad otkako je počeo 9.mjesec počnu mi s računa skidati 29 lipa. Sad ću im poslati lijepo mail, da vrate sve kako treba,ako ne,slijedi tužba Hrvatskoj agenciji za telekomunikacije!
Klasika, užasno su traljavi sa tim dodatnim paketima i naplatom. Stalno neki problemi.
Ne razumijem što bi oni tu bili krivi ? Akcija je trajala do 31.8., jasno je bilo napisano da nakon toga više ne vrijede preostale poruke i da se naplaćuje po staroj tarifi.
Mislim, meni frendu nisu niti jednom naplatili 25kn za 1000 poruka (a 2 puta je aktivirao tu uslugu), curi slično tako (1. puta nisu naplatili, drugi puta jesu, s time da su joj prije tjedan dva iz čistog mira nadoplatili račun sa 25kn !?).
Dok trećem frendu su skinuli sve uredno za aktivaciju, no njemu su dan-danas još uvijek poruke besplatne (ova dva dana u rujnu).
Nekom dobro, nekom loše, nekom kako treba.
No velim, ne vidim što si ti htio postići sa aktivacijom 1000 poruka 31.8., a do tada je trajala akcija tih 25kn za 1000 poruka (ljetna akcija kao i ona za pozive, samo što se kod aktivacije te akcije za pozive jednokratno uzimalo 25kn).
Taman idem aktivirati kada vidim da je isteklo. Zna li netko oće li doći kakava nova akcija.
Lopovi,ne kradite!
Država ne voli konkurenciju! :)
Bookmarks