Velim, ja sam potrošio prije vremena (30 dana) tih 1000 poruka. Zadnja provjera je bila na 917, a nema šanse da idem brojiti nakon toga do 1000 i paziti. Da su mogli napisati upozorenje, jesu, ali ionako su napisali na site-u da kad istekne da vrijedi stara cijena poruke.

A aktivirao sam novih 1000 prije isteka 30 dana (točnije, jedan dan ranije). Uzeli 25kn i opet ide brojač iz početka.

evo sad sam i ja poslao poruku za provjeru stanja preostalih poruka da vidim hoće li onda skužit da mi je istekla ta opcija, i isto su mi napisali da je dostupno samo za članove te opcije... Nakon toga sam poslao poruku frendu i nije mi ništa oduzelo s računa Sad ne znam, da ponovno aktiviram ili da iskoristim to dok su ovako zbunjeni
Tak je i meni bilo. 1-2 dana ništa ne skidaju i onda mi maknu pare kad sam najviše poruka napisao . Iako velim, sumnjam da su mi naplatili sve poruke preko tih 1000, jer sam sigurno poslao puno više poruka nego za ~10kn što su mi oni oduzeli na računu ove noći.
Ne bih ih baš nazivao lopovima, ipak su mi uštedili hrpu para sa tih 25kn, a da za ostalo ne spominjem (pozive po 25lipa prema Tele2 mreži i slične prošle akcije). Jednostavno treba malo pripaziti kad se pređe 900