Velim, ja sam potrošio prije vremena (30 dana) tih 1000 poruka. Zadnja provjera je bila na 917, a nema šanse da idem brojiti nakon toga do 1000 i paziti. Da su mogli napisati upozorenje, jesu, ali ionako su napisali na site-u da kad istekne da vrijedi stara cijena poruke.
A aktivirao sam novih 1000 prije isteka 30 dana (točnije, jedan dan ranije). Uzeli 25kn i opet ide brojač iz početka.
Tak je i meni bilo. 1-2 dana ništa ne skidaju i onda mi maknu pare kad sam najviše poruka napisaoevo sad sam i ja poslao poruku za provjeru stanja preostalih poruka da vidim hoće li onda skužit da mi je istekla ta opcija, i isto su mi napisali da je dostupno samo za članove te opcije... Nakon toga sam poslao poruku frendu i nije mi ništa oduzelo s računa Sad ne znam, da ponovno aktiviram ili da iskoristim to dok su ovako zbunjeni. Iako velim, sumnjam da su mi naplatili sve poruke preko tih 1000, jer sam sigurno poslao puno više poruka nego za ~10kn što su mi oni oduzeli na računu ove noći.
Ne bih ih baš nazivao lopovima, ipak su mi uštedili hrpu para sa tih 25kn, a da za ostalo ne spominjem (pozive po 25lipa prema Tele2 mreži i slične prošle akcije). Jednostavno treba malo pripaziti kad se pređe 900![]()

. Iako velim, sumnjam da su mi naplatili sve poruke preko tih 1000, jer sam sigurno poslao puno više poruka nego za ~10kn što su mi oni oduzeli na računu ove noći.

Bookmarks