A ja saljem besplatno poruke prema jednom broju iz druge mreze vec 2 dana uz knock out, mora da je neki bug u njihovom sistemu?
Edited:skinuli mi pare!
Posejdone, jel to oni testiraju sistem za neku novu bozicnu akciju?
A ja saljem besplatno poruke prema jednom broju iz druge mreze vec 2 dana uz knock out, mora da je neki bug u njihovom sistemu?
Edited:skinuli mi pare!
Posejdone, jel to oni testiraju sistem za neku novu bozicnu akciju?
I meni su se počele naplaćivati i to sam poludio,jer su mi u toku noći skinili 15 kuna,mislim zaista sam poslao oko 50 poruka u toku noći,jer se dopisujem sa jednom curom pa sam mislio da su besplatne kad tamo paf
ova akcija je odavno prošla, pa sačekajmo neke nove
1000 SMS poruka prema svim mrežama
Od 01. 07. iskoristite posebnu ljetnu ponudu: aktivirajte paket od 1000 SMS poruka slanjem poruke sadržaja SMSNULA na broj 880. Cijena paketa iznosi 25 kn.
Nakon što istekne trideset dana, ponovno aktiviraj paket tekstualnih poruka za sljedeće razdoblje od 30 dana. Ukoliko tijekom trajanja jednog paketa iskoristite svih tisuću poruka, počinje vrijediti uobičajena cijena slanja tekstualnih poruka za njegov postojeći tarifni model.
Korisnici će također moći u bilo kojem trenutku provjeriti koliko im je još poruka preostalo u trenutačno aktivnom paketu slanjem SMS poruke. Ponuda traje od 1. srpnja do 31. kolovoza.
http://www.tele2.hr/mms_i_sms_promo.html
@ojpi- promašio si temu
Bookmarks