hmm... t-mobile ima istu foru?.....
kaj budu sad oni ko sijamski blizanci jer tele2 koristi njihovu mrezu dok se tele2 signal izgubi?
hmm... t-mobile ima istu foru?.....
kaj budu sad oni ko sijamski blizanci jer tele2 koristi njihovu mrezu dok se tele2 signal izgubi?
vis stvarno... zaboravljam da je ipak Tele2 najbolji.. jos samo da si slozim mms![]()
da,al kod t-mobila ta akcija traje,a kod telca do 31.08.,il tak nesto..ne znam dal mi se isplati kupovat karticu samo zbog toga,,iako pisem dosta poruka..
gidi jap!
+25 kuna (ili 30 kuna, nisam siguran) za registraciju broja![]()
i kod t-mobilea je akcija 1000 poruka za 25kn do 31.08. procitaj malo bolje.
Plus ogromna usteda na pozivima i svemu ostalome
Zašto je ova opcija u startu bolja od T-mobileove?
Zato jer se 1000 besplatnih poruka može poslati prema svim mrežama, a ne samo prema matičnoj.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
jel vrijedi ovo i za pretplatu?
Da. Ja sam na pretplati i poslali su mi poruku da od 01.07. mogu aktivirat opciju 1000 SMS poruka.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ja sam na poslovnoj tarifi i dobio sam tu poruku.
Link sa str im je nestao, a aktivacija ne prolazi, barem zasad ;/
Ove zadnje akcije su im pohvalne ali je izvedba katastofalna. Već par dana čekam aktivaciju kopromo, a i sad sam poslao za poruke i dobio odgovor da je zahtjev zaprimljen. A o samoj aktivaciji će me obavjestiti. Trebali su direktnu aktivaciju porukom napravit
EDIT;poruke aktivirane nakon 15min
ja poslao, ali nisam dobio poruku da je zahtjev zaprimljen. oni slanje poruka ka broju 880 naplacuju! pa cak ni vip ni t-debil ne naplacuju takve poruke.
Joj, big deal. Naplatili ti jednu poruku koja je koliko ono jeftinija od poruka kod T-Mobilea ili VIP-a? Ako vam se ne da zvati SZK, pošaljite im upit preko web stranice i odgovor biste trebali dobiti u sat-dva.
Jeste big deal, jer sam od ponoci do sada poslao oko 15poruka za aktivaciju opcije, ali svejedno nisu aktivirali.
ja poslao jutros oko 7 i aktivirano u roku 10-ak minuta. yeee, dzabe sms-anjeovo ce mi prepolovit racun sigurno
ako ja kupim onaj broj na kojem se dobi 25kn,a naplacuju poruku kojom se aktivira opcija,onda necu imat para za opciju,moram bon kupovat..kako bzvz ##$%$%&&/&%!!
gidi jap!
da li samo meni uzimaju novce kad želim vidjeti koliko sam sms-a potrošio ili svima???
Ja sam jutros aktivirao ovu opciju, ali kada idem na provjeru SMS? javlja mi da je usluga trenutno nedostupna.
Bookmarks