Zovi ponovno sluzbu za korisnike...
Koristio sam do jucer MaxTV sa Zyxel P66OHW-T3 routerom i sve je redilo bez probema, no odlucio sam ukljucit MaxTV HD pa su mi stari router zamjenili novim P660HW-D3 i na pocetku je sve radilo ok, ali odjednom mi je nestala slika na MaxTV-u, iskljucim ga iz struje, ponovno ukljucm a on nikako da dovrsi konfiguraciju dokraja, stane mi na P2:02 i nikako dalje. Primjetio sam da lampica INTERNET na routeru kad ga upalim na pocetku svijetli zeleno ali nakon 30-ak sekundi postane zeleno/crvena. Neznam u cemu je problem, net radi bez problema al MAXtv nikako da proradi. Dal netko zna u cemu je problem?
Zvao sam SZK i rekli su mi da ce tehnicari u roku od 24h rijesit problem al nisu.
Siemens A36 - Siemens S25 - SE T68i - SE Z800 - SE K810i - ZTE X760 - SE W910i - HTC Desire
Zovi ponovno sluzbu za korisnike...
Nije me bilo par dana, uhvatila me nogometnagroznica!!!
![]()
Al u meduvremenu sam rijesio problem, iako ne bas uspijesno.
Na Zyxel-u P660HW-D3 crvena(crveno-zelena) lampica svijetli kad veza nije stabilna odnosno kad se prekida, T-com tehnicar() mi je objasnio kako u centrali moj broj podrzava dovoljno brzu konekciju za MaxTV HD ali je problem u njihovim zicama koje vode od centrale da moje kuce(stare su) i da imaju namjeru u skoroj buducnosti izmjeniti ih, te da ce mi onda HD biti dostupan a do tad se moram zadovoljit obicnim MaxTV-om tj. stabilnom vezom od 6Mbit/s.
![]()
Siemens A36 - Siemens S25 - SE T68i - SE Z800 - SE K810i - ZTE X760 - SE W910i - HTC Desire
Bookmarks