Prikazujem rezultate 1 do 25 od 384

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    LG Optimus Me P350
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    15.464
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.464, Nivo: 30
    Bodovi: 15.464, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo neki dan sam ga imala prilike vidjeti i malo proprčkati po njemu (od buraza cura ga je dobila za rođendan ).

dizajn je savršen, meni se osobno JAKO sviđa. sučelje, ikonice, sve je baš ono fancy. e sad, cura kaže da je mob totalno sranje... da nemreš raditi forward na sms, imenik je totalno nepregledan (ako tražiš nekog po imenu sa strane je jako sitan tabular sa abecedom, ne znam kakvu bi iglu od prsta trebao imati da pogodiš pravo slovo), kamera je KOMA!!!!! slike su zrnasre i nema flasha. nema podrške za mms.... nema bluetooth....

omjer uloženo/dobiveno FAIL
    :::: I don't have to be good, I'm cute ::::

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    HTC Desire HD
    Operater
    VIP, TIM
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fly::nan Pregledaj post
    evo neki dan sam ga imala prilike vidjeti i malo proprčkati po njemu (od buraza cura ga je dobila za rođendan ).

dizajn je savršen, meni se osobno JAKO sviđa. sučelje, ikonice, sve je baš ono fancy.
    slazem se!

e sad, cura kaže da je mob totalno sranje... da nemreš raditi forward na sms,
    istina. ne moze se (jos)

imenik je totalno nepregledan (ako tražiš nekog po imenu sa strane je jako sitan tabular sa abecedom, ne znam kakvu bi iglu od prsta trebao imati da pogodiš pravo slovo),
    nepregledan imenik? pa dovoljno je slidati sa prstom prema gore ili dolje. sto se tice sitnog tabulara sa abecedom ja nisam imao ikakvih problema!
    ja osobno mislim da je imenik jako dobro i pregledno rijesen!

kamera je KOMA!!!!! slike su zrnasre i nema flasha.
    kad kupujes iPhone vec znas da ima kameru od 2.0 mpx bez auto focusa i bez flasha! iskreno mislim da slika, u odlicnim uvijetima (citaj: dobra svijetlost), ispada fenomalno (ako razmislis da je samo na 2.0 mpx) - bolje od Nokijine 2.0 mpx kamere! jasno da preko noci gotovo da ne mozes slikati al opet, kao sto sam prije rekao, to vec znas u startu. ako ti treba mobitel sa perfektnom kamerom onda si moras uzet N82! meni kamera od iPhone-a je sasvim dovoljno!

htio sam i ja kupiti N95 8GB prvenstveno zbog kamere al onda kad sam pomislio na onaj skoro pa dosadan symbian... ah... odlucio za iphone i super sam zadovoljan! vidi se da je nesto posebno! ima puno propusta al i dalje ostaje poseban mobitel!

bio sam skeptik prema prvom a pogotovo prema drugom iPhone-u al moram ti reci da sam se predomislio!

igracka je savrsena! bas je cool! to sto nokia nije (jos) na zalost... al treba pricekat Nokiu 5800 XpressMusic (a.k.a. Tube). ona full touchscreen... bumo vidli kako bude izgledao Symbian na full touchscreen!

nema podrške za mms....
    istina. al opet rijesivo preko nekog programcica...

nema bluetooth....
    can live without it...

omjer uloženo/dobiveno FAIL
    istina. mozda kosta puno. al nije mi uopce zao ulozenog novca. da bih bio kupio N95 8GB (moja druga alternativa) mislim da bi mi bilo zao sto sam propustio iPhone...
    HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, kaže "Poslovni" da u petak t-mobile namjerava dovesti ovo čudo i u Hrvatsku.
    U t-mobileu... naravno, odgovor: "ne znamo, možda, radimo... itd".
    Više na "Poslovnom":

http://www.poslovni.hr/89701.aspx

Slične teme

1. WiMax u Hrvata
    By Drug Mile in forum Mreža
    Odgovora: 23
    Posljednji post: 09-02-2006, 01:09
  2. UMTS u Hrvata (VIP I T-mobile)
    By Nokia in forum Mreža
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 15-04-2005, 21:19
  3. ADSL u hrvata
    By Tihomir in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 01-12-2002, 23:42

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove