= Citat = Izvorno postao fly::nan Pregledaj post
jučer sam se omanje zapalila za taj phone i bila sam spremna prodati bubreg da si ga kupim... i onda pročitam ovo i ono, omanje mi se spustio. meni se čini da je on samo lijep a funkcionalan - 0 bodova
Hahaha dobro od kuda je ovo izvučeno? Hackerske aplikacije poput cyberducka hahaha eh uveselilo mi ovo dan .

uglavnom neznam tko je ovo napisao al hahahahhah ne mogu si pomoći...

prednosti
* 3.5 mm ulaz za slušalice
* Pregledan ekran s kvalitetnim bojama
"kvalitetne boje" kakve su to ?

* Brzo i tehnički kvalitetno sučelje (ali bez mogućnosti razmjene sadržaja)
nebuloza, kakva razmjena sadržaja i kakve ona veze ima sa sučeljem?

* Ni na koji način se ne može koristiti opcija copy/paste
i opet nije istina, postoji par palikacija koje omogućavaju copy/paste funkcionalnost ali samo u web browseru ( google copy paste iphone), nisu baš najspretnije riješenje ali opet nije da se NI NA KOJI NAČIN...

* Nedostatak A2DP-a (Advanced Audio Distribution Profile koji koristi Bluetooth te nemogućnost razmjene podataka Bluetooth-om)
ovo je nažalost istina

* Prilikom konekcije na računalo moguća razmjena podataka samo preko iTunesa, Outlooka, i adresara (osim preko hakerskih aplikacija kao sto su iBrick ili Cyberduck)
lol odakle mu ovo da mi je znat, "hakerska" aplikacija Cyberduck je najobičniji FTP klijent koji omogućava remote pristup iphoneu preko wifi-a, isto tako se koristi za sve ostale "nehakerske" namjene lol a iBrick jedan od alata za jailbreak i unlock iphone-a. Uglavnom vidi se da je netko totalno neinformiran. Za prebacivanje muzike, videa kontakata i svega ostalog se koriste iTunesi što je i normalno, vrlo jednostavan i intuitivan način za takvo što. Onaj tko je ovo pisao očito nikad nije čuo za male aplikacije iPhone Browser-a i slične. I što su POBOGU hakerske aplikacije.

* Nemogućnost uređivanja PDF-a, Worda i Excella, već samo mogućnost pregleda
uređivanje PDF-a? koji to mobitel ima? word i excell editori dolaze zajedno sa launchom AppStore

* Ni sistem ni web browser Safari ne podupiru Adobe Flash, iako je moguće korištenje YouTube-a
Podršku za youtube ima jer je google kompletnu bazu od par sto milijuna videa na YT prekodirao u format koji iphone razumije. Adobe flash player je u nastanku (sam odobe ga radi) iako nije jasno kad će u distribuciju.

* Kamera ne može snimati video (postoji hakirana beta aplikacija koja se razrađuje)
ne postoji hakirana nego postoji nekoliko različitih i potpuno funkcionalnih komercijalnih aplikacija (nikakve bete) koje omogućuju snimanje vide-a. U mojoj knjizi je to "može snimati video".

* Nemogućnost slanja i primanja MMS-a (također nedavno hakirano)
majko mila... što si zapeo za hakere

Eto malo osvjetljena situacija... bože mili ovo me nasmijalo pošteno

Uglavnom Fly ne brini se iPhone je jedan od najfunkcionalnijih telefona koje sam imao do sada, naravno sve ovisi što tebi kod telefona točno treba. Ako ti treba fun mobitel za razmjenu "sličica i melodija" sa prijateljima iphone definitivno nije za tebe, uzmeš nekog SE i mirna si