Vidim da si neupućen pa neću đonom. Opisano dolazi u novom 2.0 firmware-u odnosno sa samim sistemom ( bez potrebe za 3rd party aplikacijama koje spominješ). A naravno i referenca na "normalno " nije baš najzahvalnija jer na svim telefonima moraš instalirati nešto ako želiš "normalnu" funckionalnost uređaja. Meni normalno znači, skype odnosno neki drugi IM alat ( a koliko znam to nijedan mob/smartphone nema out of the box), MS Office viewer/editor, i da ne nabrajam dalje. Piz*** poput MMSa me ne diraju previše
s obzirom da MMS smatram bacanjem novaca.
Uglavnom ovo iPhone software se konstantno mjenja, svakim mjesec do dva izađe nova poboljšana verzija software-a sa nekim novim featureima, to je Apple filozofija, koja ponekad može izgledati nelogična ili "flawed" ali pali svaki puta, upravo zbog toga je OS X tako dobar operativni sustav u odnosu na druge.. al eto vidjet ćemo sa vremenom kako će se stvari odvijati![]()

. Opisano dolazi u novom 2.0 firmware-u odnosno sa samim sistemom ( bez potrebe za 3rd party aplikacijama koje spominješ). A naravno i referenca na "normalno " nije baš najzahvalnija jer na svim telefonima moraš instalirati nešto ako želiš "normalnu" funckionalnost uređaja. Meni normalno znači, skype odnosno neki drugi IM alat ( a koliko znam to nijedan mob/smartphone nema out of the box), MS Office viewer/editor, i da ne nabrajam dalje. Piz*** poput MMSa me ne diraju previše

Bookmarks