mislim da je pre malo
mislim da je pre malo
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
Shame on you because you don't know what you're talking about...![]()
copy-paste (koju iPhone ne podržava) sa t-mobile stranice
U skladu s Appleovom filozofijom da sve mora biti vrlo jednostavno, a možda i zbog uštede na nekim elementima, iPhone ima i nekoliko nedostataka. Primjerice, kamera je razlučivosti dva megapiksela, što nije loše, ali nije ni vrhunski, jer uređaj ne podržava slanje MMS-ova ni funkcionalnost copy-paste. No ako možete preboljeti ove kompromise (a mišljenja smo da ih većina korisnika neće ni primijetiti), iPhone ostaje jedan od najzanimljivijih, najfascinantnijih, najbolje dizajniranih i najpoželjnijih mobitela na tržištu.
PREDATOR
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
mah... meni smeta samo sto (jos) nema copy-paste funkcije. u ostalom to su samo, vecinom, software nedostatci...
daj ne prdite,imaš wifi,šalji mejlove,za koi vrag mms slat -.-'
ako je soma kuna,ja uzimam
Moj prastari t230 (kupljen čim je izašao prije 5 godina) ima MMS ,a iphone kojeg neki nazivaju vrhunac današnje tehnologije nema fucking MMS.za koi vrag mms slat
Pa šta onda, neki stariji mobiteli imaju infrared a većina novijih nema, jel to znači da ne valjaju??Mislim, slažem se da je to nedostatak, ali s druge strane mi se ne sviđa to pljuvanje po iPhoneu , pogotovo onih koji ga nisu probali (ne mislim tu direktno na tebe Alienware
![]()
)...
Ajde jedno pitanje, baš me zanima koliko vas koristi uopće taj mms? Iskreno, ja sam ga koristio samo dok je trajala ona akcija na tele2, ali od onda nisam poslao nijedan jedini mms... Kao što je rekao već blek_hrcak, mislim da pokraj wifi-ja i e-maila stvarno nema potrebe za mms-om![]()
Ma dobro, hajde više pustite taj mms, vidite da se da srediti.
Mene više živcira problem sa bluetoothom.
realno gledajući,mms ne koristim,e-mail da,zato mu dajem + zbog wi-fi-a
bluetooth je problem,al opet,meni je to zanemarivo,bugovi postoje no ne može se reći da uređaj nije dobar,pogotovo kad bi se nudio u relativno pristojnoj cijeni
Nacuo sam da ce pretplate biti po 150, 300 i 500 kn.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
eh,da je za 150 kn 1200 to bi bilo lijepo![]()
potpisujem...bilo bi jaaaako ljepo da tako bude...
Why do we kill people who kill people to show people that killing people is wrong.. ?
po meni je to malo naivno ocekivati. zasto?
tarifa 150:
E66 - 1900kn
N96 - 3900kn
N85 8GB - 2800kn
BB 9000 - 2400kn
U900 - 1600kn
malo je nerealno ocekivati da ce mobitel u koji ce uloziti brdo para za promociju i sigurno ih je dosta doslo da dobiju ekskluzivno zastupnistvo doci samo 1200kn.
Apple odreduje cijene, a ne t-mobile.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
istina, ali t-mobile odreduje tarife i mislim da nece biti tako jeftin u tarifi 150.
i jos ne moram niti napomenuti da se ocekuje neki date plan u tarifi, bilo bi smijesno da se za 150kn jos dobije i neki date plan i iPhone za 1200kn. tj. ne smijesno nego naprosto nerealno.
Otkud uopce tih 1200 kn? To je netko napamet nabacio, zasto uopce itko to uzima kao cinjenicu?
www.gadgethive.com
nitko, samo je decko rekao da se nada da ce biti cijena 1200kn u tarifi 150 a ja sam mu pokusao objasniti zasto vjerujem da je to tesko moguce.
mene je strah uopce se baviti prognoziranje, samo se nadam da ce biti neke povoljne tarife s dobrim date planom, tome se najvise radujem. za iPhone mi je vise manje svejedno, i da ga nemam tesko da bih ga opet kupio.
Rekli su na Dnevniku da će ga bit i za 1 kunu!(možda u tarifi 1000)
Za sad možemo samo nagađat sačekajmo još par dana.
P.S: nisam mogo više čakat pa sam uzeo Nokiu.
Bookmarks