Ja koristim BitDefender pro i zadovoljan sam s njim, ali ne kužim što mi je pojavljuje onaj balon na pokrenem komp da mi AV vjerojatno nije instaliran?
Firewall mi je McAfee, a i BitDefender ga ima, sada neznam jeli tribam izbrisati koji...
Ja koristim BitDefender pro i zadovoljan sam s njim, ali ne kužim što mi je pojavljuje onaj balon na pokrenem komp da mi AV vjerojatno nije instaliran?
Firewall mi je McAfee, a i BitDefender ga ima, sada neznam jeli tribam izbrisati koji...
ja sam iskljucio taj balon jer si instaliranjem novog firewalla automatski iskljucio windows firewall.
Izvorno postao zmija
Di se ono iskljući taj balon... nikako se ne mogu sititi...
start control panel windows firewall i off
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ja trenutno imam AVG 7.5 antivirus i AVG 7.5 firewall zajedno i prezadovoljan sam. Stavio sam ih nakon što sam imao BitDefendera 9 pro s kojim sam bio jako zadovoljan ali mu je jednog dana promaknuo neki killer koji mi je sjebo dosta stvari u kompu a AVG ga je poslije našao i očistio.
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
Nakon mijenjanja oko šest antivirusa ostao sam na avastu jer je mali, brz i učinkovit![]()
CARpeDiem*
dajte mi preporucite neki dobar firewall da si stavim! imam sugavu NVIDIu moram to maknut pod hitno.
i koja je razlika izmedu firewalla i antispyware?
imam nod za viruse, da se ne kose...a zone alarm ne stavljam vise ni u ludilu, ocu neki ne tako svojeglav program...
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Bookmarks