Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Nonoh

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.566, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nonoh

Zna li netko nešto više o tom programu, kako funkcionira i ostale komentare?

Prije nego uplatim eure na račun ...

Do sada sam koristio dosta tih Voip-a, u zadnje vrijeme najviše LowRateVoip. I zadovoljan sam.
    Mali je probelem što se naplaćuje uspostava poziva 5 centa, a s time mi pozivi koji traju do jedne minute nisu isplativi, jeftiniji su preko T-coma (govorimo o pozivima unutar Hrvatske). A opet, teško mi je prije uspostave poziva znati da li će poziv rtajati 15 sekundi, 59 sekundi ili minutu i 2 sekunde. Ako prođe preko 1 minute, tada je naravno isplativo, jer T-com uzima već drugu minutu za naplatu.

Pa je moje pitanje, da li je Nonoh potpuno free, ili se naplaćuje isto ta uspostava poziva? Nisam uspio pronaći podatak o tome.
    I ako netko zna koliko ima free dana, i kolika su ograničenje (minute dnevno, tjedno, mjesečno, broj poziva i sl.).

Hvala

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Osobno ne koristim Nohnoh, ali koristim zadnjih godinu dana voipdiscount koji funkcionira na istom principu. Uplatim €10 i idućih 120 dana imam besplatne pozive prema 30-ak destinacija s time da je ograničenje na 300 besplatnih minuta unutar 7 dana, a ako se potroši tih 300 minuta u tom peridou, počinje se naplaćivati poziv po normalnom cjeniku. Tu nema nikakve naknade za uspostavu poziva, tako da ako tamo ne navode u cjeniku ništa, onda je ne bi uopće trebalo biti.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish Pregledaj post
    Osobno ne koristim Nohnoh, ali koristim zadnjih godinu dana voipdiscount koji funkcionira na istom principu. Uplatim €10 i idućih 120 dana imam besplatne pozive prema 30-ak destinacija s time da je ograničenje na 300 besplatnih minuta unutar 7 dana, a ako se potroši tih 300 minuta u tom peridou, počinje se naplaćivati poziv po normalnom cjeniku. Tu nema nikakve naknade za uspostavu poziva, tako da ako tamo ne navode u cjeniku ništa, onda je ne bi uopće trebalo biti.
    Da, imam i Voipdiscount, ali na njega nisam uplatio već puno vremena ništa, jer kod njega, ako se ne varam, Hrvatska nije free?
    Da, sada gledam, i čini mi se da on nema naknadu za uspostavu Phone2Phone poziva.

Ako Nonah isto nema, onda mi je on savršen, kao kombinacija LowRateVoip-a sa free Hrvatskom i Voipdiscounta bez naknade za uspostavu poziva.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove