Na ovaj način bi zaista rijetko surfao tako da mi opcija sa prepaid riješenjima (Vipme Broadband ili Simpa Internet, a pogotovu pretplata) trenutno i ne odgovara jer za iste je potrebno investirati cca 800 - 1000 kn za uređaj(kartica ili USB) u zavisnosti od operatera a ja bi radije te novce uložio u mobitel. Nadalje naveo si da brzina prijenosa ovisi o podržanoj tehnologiji na mobitelu pa me zanima na što obratiti pozornost pri kupnji mobitela da bi se mogla postići veća brzina prenosa(naravno u ovisnosti o mogućnostima mreže).
Ako sam dobro istražio opcija koju bi koristio je podatkovni tarifni model Free surf jer se internetski promet naplaćuje prema količini prenesenih podataka a ne prema trajanju veze.100 kB prenesenih podataka 5,98 kn. E sad jedino moram vidjeti koliko potrošim za 1 sat surfajući pregledom par int.stranica koje me najviše zanimaju(znači bez skidanja bilo čega).
Trenutno imam K700 pa vjerojatno i za njega trebam neki sličan program kao za Nokia-u a Bluetooth Dongle imam pa ću probati.

Odgovori uz citat
Bookmarks