jednostavno je.uzmi k850 i neces zazaliti,a ako bi mijenjao za N82 nadoplata bi bila nekih 500-700kn.
Trebam produžiti ugovor preko Tele2 poslovne tarife (http://www.tele2.hr/telefoni_produze...poslovna.html), pa me zanima koji mob uzeti, do nekih 800kn, prioritet su mu tehničke mogućnosti (kamera i sviranje glazbe) i kvalitetna tipkovnica. Što sam imao u umu su:
D900i 1kn
k800 1kn
k850i 795kn
w880i 495kn
Jasno, ako mislite da ima boljih, recite.
Zanima me i kakvi su i ovi mobovi u odnosu na Nokie koje imaju bolju kameru, npr. kad bih uzeo k850i i želim se zamjeniti za N82 isplati li se to i koliko bih trebao cca nadoplatiti?
Unaprijed hvala na pomoći i komentarima
jednostavno je.uzmi k850 i neces zazaliti,a ako bi mijenjao za N82 nadoplata bi bila nekih 500-700kn.
Onda k850 jest. Molim recite samo još znate li dobivaju li se slušalice s njim kod Tele2, valjaju li, ako ne koje preporučujete i koliko koštaju?
mislim da se dobiju prilicno kvalitetne slusalice,USB kabel i memorijska kartica 512MB.
ok, super, to je to, može samo još jednu pomoć, treba mi za mamu mob također, samo jedan uvjet, da su što je moguće veća slova na njemu, isto tele2, poslovna ili privatna tarifa.
Nokia 2630 ili Motorola F3,koja stvarno ima velika slova na ekranu i jednostavan menu.
Radije onda Nokia, jer se F3 može uzet samo preko poslovne, a tu mi je bolje iskoristit popust za k850i. Znaš li možda još samo mogu li gdje vidjeti sliku ili video koliko je veliki taj font?
Izvanredno, puno, puno ti hvala.
Bookmarks