Evo konačno sada radi 15min bez da slika trzne Bravoooo T-COM. Kvaliteta ok, ali ipak je na Eurosportu HD kvalitetnija barem po mojem mišljenju i kod Eurosporta je slika 16:9 dok kod HRT2 HD nije. Barem ne kod mene. Ipak Eurosport HD prikazuje u 1080p dok kod HRT2 HD 1080i. Sada da li to baš ima veze ne znam ali razlika se ipak malo vidi, ili je to samo do trenutnog prikaza snimljenog materijala.

Iako mjenjam postavke STB-a od 4:3 pa 4:3 LetterBox i 16:9 slika je kako spada samo kada se postavi na čisti 4:3. Dok je kod postavke 16:9 samo u sredini neka manja kockica u omjeru 4:3 i crne trake sa sve četiri strane, isto je kod 4:3 LetterBox.

Dok kod ostalih HD programa kada se prebaci u mod 16:9 stvarno i prikazuje u formatu 16:9 bez ikakvih crnih područja full slika.

Nije 12Mbit-a nego ~10Mbit-a, a ostalih 2Mbita ide na net.
Najbolja usporedba kakva je slika ako slučajno niste da skinete neki blu-ray trailer od 10Mbit-a u 1080p i to vam je to. Meni razlike nema.
Samo velim HRT2 HD je za sada malo lošiji, ali kakav je jučer bio sve crno i cvrčalo je na sve strane danas 5+.
A inače usporedba obični HRT2 i HD, a što da za sada kažem osim 1:100. Razlika se itekako vidi.