drzat ce ti najvjerovatnije najvise 3-4 dana
Ovako kupio sam novi t630!
sada bi vas zamolio da mi date jos neke informacije o tom mobu!
zar kamera nema zum???
htio bi neku zastitnu foliju za ekran da se zalijepi ali da se ni ne skuzi da je gore, ne neku torbicu nego samo za ekran ako znate gdje ima za kupiti!
koliko ce mi baterija drzati nakon par punjenja , za sada sam ju tek jednom napunio i zanima me koliko cesto cu ga trebati puniti ako puno koristim mobitel za zafrkanciju, slikanje, igre, blootooth itd???
sto jos trebam znati o tom mobu???
drzat ce ti najvjerovatnije najvise 3-4 dana
ma qrca 3-4 dana, ak ga budeš hebo 2 dana maximum (barem meni), za foliju ne znam, zoom je kolko ja znam mjenjanje rezolucija možeš mjenjat s onim gumbom "opcije"->"rezolucije" ili kak je na mom t610 tipkom "1"
1300 kn
sa garancijom iz elektromagica
Kak si ga tamo kupio, ja sam bio zvao prije tjedan dana i pitao za T630, rekli su da nemaju to vise, osim u simpa paketu za 1600kn.
mozda je uzeo prek firme
Da, ali lik je rekao da uopce ne uvoze, a da jedino HT na svoju ruku uvozi.
@..::HRCO::..
da, to je mozda zasto je platio 1300
kupio sam ga od jednog tipa koji se time bavi i poznajem ga ali sam dobio i garanciju od electromagica!!!
a kako on to radi to vam nemogu reci to je njegova poslovna tajna!
znaći za ovu zastitnu foliju nitko nezna dal ima???
kinfa koliko ja vidim ti imas t610....i da 3 dana optimalno...
ne. i ja ju isto trazim. ak nadem postst cu gdje i koliko.Poslao: djruby
znaći za ovu zastitnu foliju nitko nezna dal ima???
da? i kakva je razilkaPoslao: smogovac
kinfa koliko ja vidim ti imas t610....i da 3 dana optimalno...
pa rezlika ti je u ekranu, i još nekim sitnicama!Izvorno postao kinfa
pa znam da je u tom razlika al baterija je ista...možda t630 troši malo više energijeIzvorno postao zeroo-cool
no,pa vidis,ali ipak je razlika...ajde kinfa,pamet u glavu,jos malo pa skola
nemoj ti meni pamet u glavu...razlika je možda u tome kaj će ko t630 baterija otići prije pola sata - sat
Nije normalno da više troši zato jer je bolji.Izvorno postao IggXy
To nisu isti tipovi ekrana.
ko da je bitno ciji ekran trosi vise, ionako su oba slabo vidljiva na suncu tako da bas i isu napravili neki pomak u ekranu osim u kontrastu i ostrini.
a i razlika u potrošnji je zanemariva, zar ne? mislim kao da je problem napuniti mob svaka 2-3 dana??
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
baš meni je dovoljno da izdrži jedan dan a prek noći nek se puni
kao teško mi je stavit mobitel na punjenje,važno je da on izdrži preko dana
a koga briga šta se s njim događa kad ja spavam.
slažem se potpuno, najgore mi je kad se pokrene rasprava o potrošnji baterije, kao da je bitno dal telefon broj 1 izdrži 2.36 sati više od nekog telefona broj 2...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks