Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Samsung S8+
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    12.409
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.409, Nivo: 26
    Bodovi: 12.409, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja imam jednu F3 samo zato sto mi je kao ideja fenomenalan telefon (telefon za telefoniranje, da ga je napravio apple prodavao bi se 10x bolje).

MDA Compact II je dobar telefon, ima brz procesor i fini veliki ekran. Uvjetno rečeno mane su nedostatak wifi-a i tipkovnice (dakle nema puno pisanja sms-ova i emailova). Wm telefoni su najbolja opcija ako se naviknes na suzivot s Outlookom i ako koristis sve njegove naprednije opcije (tasks, sync kontakata i sve drugo zivo). Inace ima jako puno programa (dodatnih) za tu platformu, ali opet moras biti siguran da ti se da ucit se radit. Ako s tim nemas problem, ako nemas problema s tim da je kamera srednja zalost i da mp3 player nije kao na walkman telefonu onda super uzmi Compacta. Ima ovdje ljudi koji ga imaju i cini mi se da su zadovoljni. Za 300tinjak kuna mozes jos kupiti GPS receiver i namjestiti si u autu navigaciju (jako jako dobra stvar).

Podji na pivu kod prijatelja i poigraj se s mobitelom na pola sata, ako ti se svidi super, a ako ne K800. Bolja kamera, vjerojatno bolji player i tipkovnica. Eh da jos nesto... buduci da Compact nema tipkovnicu tesko ces birati broj npr u voznji ili nekoj situaciji gdje to moras raditi "na slijepo" bez taktilnog feedbacka to nije bas jednostavno.

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2008
    Bodovi
    6.960
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.960, Nivo: 19
    Bodovi: 6.960, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dorian_gray Pregledaj post
    Ja imam jednu F3 samo zato sto mi je kao ideja fenomenalan telefon (telefon za telefoniranje, da ga je napravio apple prodavao bi se 10x bolje).
    Takodjer. I prilicno egzotican. Napredan, a nazadan. U svakom slucaju s karakterom

ali opet moras biti siguran da ti se da ucit se radit. Ako s tim nemas problem, ako nemas problema s tim da je kamera srednja zalost i da mp3 player nije kao na walkman telefonu onda super uzmi Compacta. Ima ovdje ljudi koji ga imaju i cini mi se da su zadovoljni. Za 300tinjak kuna mozes jos kupiti GPS receiver i namjestiti si u autu navigaciju (jako jako dobra stvar).

Za kameru mi je jasno, ali da nema neki dobar soft za glazbu. Za java telefone ima KD Player. Jako dobar soft. Cudno mi da nema za windowse nes. Kaj se tice ucenja, nije nikakav problem. Dapace, to je uzitak.

Podji na pivu kod prijatelja i poigraj se s mobitelom na pola sata, ako ti se svidi super, a ako ne K800. Bolja kamera, vjerojatno bolji player i tipkovnica. Eh da jos nesto... buduci da Compact nema tipkovnicu tesko ces birati broj npr u voznji ili nekoj situaciji gdje to moras raditi "na slijepo" bez taktilnog feedbacka to nije bas jednostavno.
    Morat cu da. Zanimljivo da je moja pomalo retardirana Moto K1 imala voice recognition. Nije uvijek radilo najbolje, ali iznenadil sam se da je prilicno upotrebljivo bilo. A to bih ocekivao recimo od touchscreen telefona bez taktilnog feedbacka. Ni iphone to nema cini mi se, ali mozda sam u krivu.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. T-Mobile MDA compact
    By frish in forum Windows Mobile
    Odgovora: 413
    Posljednji post: 03-09-2008, 14:12
  2. T-Mobile MDA Compact III Navi - T-Mobile
    By sms freak in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 03-06-2008, 19:02
  3. T Mobile mda compact II
    By 1142007 in forum Windows Mobile