Ja imam jednu F3 samo zato sto mi je kao ideja fenomenalan telefon (telefon za telefoniranje, da ga je napravio apple prodavao bi se 10x bolje).
MDA Compact II je dobar telefon, ima brz procesor i fini veliki ekran. Uvjetno rečeno mane su nedostatak wifi-a i tipkovnice (dakle nema puno pisanja sms-ova i emailova). Wm telefoni su najbolja opcija ako se naviknes na suzivot s Outlookom i ako koristis sve njegove naprednije opcije (tasks, sync kontakata i sve drugo zivo). Inace ima jako puno programa (dodatnih) za tu platformu, ali opet moras biti siguran da ti se da ucit se radit. Ako s tim nemas problem, ako nemas problema s tim da je kamera srednja zalost i da mp3 player nije kao na walkman telefonu onda super uzmi Compacta. Ima ovdje ljudi koji ga imaju i cini mi se da su zadovoljni. Za 300tinjak kuna mozes jos kupiti GPS receiver i namjestiti si u autu navigaciju (jako jako dobra stvar).
Podji na pivu kod prijatelja i poigraj se s mobitelom na pola sata, ako ti se svidi super, a ako ne K800. Bolja kamera, vjerojatno bolji player i tipkovnica. Eh da jos nesto... buduci da Compact nema tipkovnicu tesko ces birati broj npr u voznji ili nekoj situaciji gdje to moras raditi "na slijepo" bez taktilnog feedbacka to nije bas jednostavno.

Odgovori uz citat

Bookmarks