...PDF? WTF? ...a za podešenja zatraži neka ti pošalju putem sms-a...
ukoliko sam promašio PDF, ispričavam se, neka mod premjesti temu... dakle imam d750 @ w800i i sve radi za 5 osim mms-a. unosio sam postavke "pješke", instalirao podešenja koja dobijem porukom od t-mobile-a i opet ništa, svaki put kad šaljem javlja nekakvu komunikacijsku grešku... jel zna netko riješiti ovaj problem? bio bih mu zahvalan...
...PDF? WTF? ...a za podešenja zatraži neka ti pošalju putem sms-a...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
PoDForum
Ili nazovi t-com i reci da ti pošalju podešenja preko maila pa ih opet upiši.
A možda ti nema signala ili nešto tako, jel moguće?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
3 puta sam već instalirao podešenja koja dobijem sms-om od t-mobile-a... signal je pun... jel moguće da je do softwarea telefona? iako taj soft imam već godinu dana i nikad nikakvih problema nije bilo...
...i ja imam w800 software i radi bez problema...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Preporucam ti da obrises sve profile za GPRS, Internet, MMS, Java, sve slicno sto nadjes, te onda nazoves SZK svog operatera i davis ih dok ti ne proradi. Na kraju krajeva, to im je i posao.![]()
moram za nekoliko dana kupiti novu memorijsku pa ću mu udariti master reset i vidjeti što će biti... ali ovako već polako ludim, aktiviram onu opciju za 500 sms i 500 mms poruka i sad ne mogu koristiti mms...
evo ovako, nakon "100 godina" proučavanja što nije u redu, našao sam krivca. a to je SIM kartica! ubacio tuđu u svoj SE i šalje MMS-ove bez problema, stavio svoju u N73 (još t-mobile-ov software) i neće ni s njega da pošalje... jel ima netko drugi takav problem, da mu kartica ovako šteka? što je najgore, nova je, stara pola godine (prebacio broj u t-mobile mrežu)... pitao sam ih i može li uzrok biti što je broj prebačen, kažu da ne može... mislim da neće biti druge nego tražiti drugu sim karticu...
a mozda je portanje stvarno razlog. Mozda si ostao u MMS bazi starog operatera.
SIM kartica obicno nije razlog nego je problem sa brojem, kartica je samo medij koji prenosi informacije o broju.
Ako ti je 100% aktivan MMS na broju trebalo bi sve raditi.
dobar grah daleko se čuje
Ma, traži ih da ti besplatno daju karticu (iako zamjenska dođe 20- ak kuna), nisi ništa ti kriv šta ti ne radi mms.
Moraju ti ili pomoć drugačije ili zamjenskom karticom.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
zvao sam poslije ponovno i ženska iz SZK je provjerila u tehničkoj službi i baš to je problem! nisam ja sve skužio, ali uglavnom je problem što postavke za mms kod "originalnih" simpa korisnika i onih koji prebace broj nisu iste... navodno će mi unutar 5 dana "restartati" broj i trebalo bi raditi...
@georgy: i to mi je palo na pamet, ako ne srede to za nekoliko dana, idem po novu karticu... a onda neka me se i oni u t-centru čuvaju...![]()
s novom se karticom nazalost nista ne rjesava
dobar grah daleko se čuje
uglavnom, evo danas su me zvali iz tehničke službe i mms je KONAČNO proradio, tako da tema može pod lock... bar što se mene tiče...
OK, onda zatvaram. Drago mi je da je problem rijesen.
![]()
Bookmarks