Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 689

Tema: iPhone

Threaded View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovako:
    u americi ako zelim kupiti iphone samo odem u trgovinu i dam $400 i dobijem ga, s njime dobivam i karticu i pretplatu koju trebam online aktivirat, a ako ne zelim, karticu samo bacim ali mi je onda iphone neupotrebljiv jer nije odkodiran za druge kartice...

= Citat = Izvorno postao Bi0 Pregledaj post
    Caka je u tome što se ugovor ne potpisuje odmah. Dakle uzmeđ u Apple/AT&T store-u iPhone i nosiš doma, ne možeš ga koristiti sve dok online ne aktiviraš pretplatu preko iTunes Store-a. To je aktivacija koju je lako zaobići. Nadam se da je sad malo jasnije
    znaci kazem rodjaku u americi da mi ga kupi i posalje tu u. postarina nije problem jer on placa (nema nikakve carine vec mi je slao neke stvari i samo se plati postarina po tezini)...

ovdje ga odkodiram, ima na netu uputstva kako vidio sam da nije problem...
    vidio sam da ima neka nova verzija softwarea 1.1.3 ali valjda ce se i to moci odkodirat...

sada je problem punjac jer je kod njih napon 120V, a kod nas 220V, ali to mozda rijesim u chipoteci da kupim neki adapter ili pretvarac ili kupim novi originalni punjac za iphone...

i na kraju kad to sve sredim prodam ga za 500E ili zamjenim za N95 8GB..

ajd sad nek mi neko ko se razumije u to sve kaze jel je ovo moguce i ostvarivo, a ako nije neka kaze koje su zapreke...

e da jos me i zanima jel zna neko sto je stealth SIM vidim po forumima da bez tog ne mogu otključat novije verzije tj. valjda 1.1.3, da li netko zna da li mi taj stealth sim 100% omogućava da otključam i phone... inače taj stealth sim košta 100$ ali kupio bi ako radi

hvala
    Zadnji uredio luka87 : 12-01-2008 u 01:56

Slične teme

1. Iphone kao modem
    By superior in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 05-12-2008, 21:31
  2. 3G iPhone
    By HCSC in forum Arhiva
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 10-06-2008, 07:47
  3. P1 ili Iphone 8gb