Evo zadnje informacije :
http://www.gsmarena.com/iphone_conqu...y-news-371.php
Navedene cijene neću ni komentirati.
Zadnji uredio Riddick : 29-11-2007 u 13:10
o pa jeftina je to igracka...mozda si ga priustim za 5-6 godina...dok ce mobovi bit jaci od sadasnjih laptopa...
bio sam u berlinu bas kad je iphone release-an u njemackoj..i imao sam ga u ruci..super je mob...samo tamo kosta bez ugovora 1000 eura u t-comu.
znam da se na e-bayu moze nabavit otkljucan iphone za 600tinjak eura..znaci radio bi i kod nas. jedino je bed sto sadasnje verzije iphone-a ne podrzavaju 3G nego samo EDGE. Ali kazu da postoji sansa da ce iduce godine biti release-ani iphone-i s 3G opcijom![]()
ja cekam 3G iphone. a i cijene ce past
pozdrav![]()
to su brije, imas ga na americkom ebayu za 550$, a na oglasnik.hr za 500€ bez problema ga nadjes.
ispadne te stvarno jeftino ako ti se da zezat sa dostavom iz amerike i izbjegavanjem placanja carine
ima kupiti preko plavog za 500-600e, nije potreban ebay.
imali na kraju netko informaciju hoce li doci iPhone kod nas sluzbeno ili nece?
ima i 3G verzija? pokazi mi molim te![]()
![]()
TEKST IZ BUG-a:
Potvrđen 3G iPhone
CEO kompanije AT&T, Randall Stephenson, potvrdio je izlazak 3G iPhonea sljedeće godine.
Točan datum izlaska osvježenog iPhonea nije poznat, kao ni cijena. Trenutna cijena ovog uređaja u SAD-u iznosi 399 dolara, a Stephenson izjavljuje kako će cijenu novog modela diktirati sam Steve Jobs.
Trenutno iPhone, pored WiFi bežične mreže, podržava spajanje do maksimalno EDGE mobilnih mreža, dok bi 3G omogućio daleko ugodnije mobilno surfanje putem HSDPA ili neke druge mreže treće generacije. Očekuje se i povećanje autonomije baterije, koja bi na novim modelima usprkos 3G povezivosti trebala izdržati više od pet sati rada.
Apple planira tokom sljedeće godine prodati 10 milijuna iPhonea širom svijeta, što bi ovoj kompaniji donijelo 1 posto udjela u svjetskom tržištu mobilnih telefona.
LINK
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Ako je netko mislio kupiti mobitel s odgriženom jabukom na stražnjoj strani u Francuskoj, kod operatera Orange, nekodiran za 750€, neka sačuva novce.
Imaju "country lock" i mogu se koristiti samo sa SIM karticama francuskih operatera.
Sad bih ja u Pervanovom stilu pitao: kako iPhone zna da je kartica francuska a ne hrvatska?
neme zanima ima li iphone zastitni sloj preko kamere...i dali ta kamera radi nocu posto nema blica ni nocnog nacina...ako neko zna odgovore neka napise...
Neznam na kakav zaštitni sloj misliš ali ti ima stakolo kao zaštitu ne možeš doči do dodira s lečom, ako misliš kao kod nekih modela SE K serije ili Nokije N73 takvu zaštitu nema. A sad drugog tvog pitanje nevidim razlog zašto nebi radila samo ti neče davati nekakve (jako loše) slike.
valjda nece davati dobre slike...a jer ima nocni nacin..to me zanima
ismijavanje iphone-a
http://video.google.com/videoplay?do...94120101667304
Zadnji uredio Jamal : 18-12-2007 u 23:08
u iraq-u iPhone 300$... od prilike 450eura--- 8GB
###1410989180026
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
e neznam tacno sad gdje al u iraq-u od mog jarana stari dolazi u srijedu i kupio mu ga je... za 300$ novog...
A to da ga možda ne kupuje na crno? Ta cijena sigurno nije u trgovini, pogotovo bez ugovora.
Zadnji uredio frish : 20-12-2007 u 08:55
###1410989180026
Neznam zasto su svi opcinjeni ti iPhone-om ali evo, ja sam imao tu čast i dobro pročeprkat po njemu, ima ga jedan kolega.
Jedino što me oduševilo je rezolucija ekrana, kvaliteta i način upravljanja fajlovima.... te memorija...ostalo je sve ista šema... sve je to isto...
btw. ja ga nebi nikad kupio...nije mi praktičan baš, ali je fora...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ispricavam se malo sam se zeznuo...
###1410989180026
pozdrav ekipa...
imam par pitanja pa ako ko stigne odgovorit...
procita san skoro cilih 20 stranica ove teme posto namjeravam sebi uzet i-phone. Nego zanima me shema narucivanja preko e-baya... posto sam skuzio da je par clanova preko istog narucilo doticni mobitel.... da li je to u potpunosti sigurno i to sve bla bla... s druge strane imam par prijatelja pomoraca preko kojih imam mogucnost kupiti isti recimo u SAD-u... ali koliko san skuzija nemoze se kupit bez potpisivanja ugovora sa at&t na dvi godine... hehe sad mozda san nesto propustija ili neki vrag... ali kako onda ih ljudi uopce prodaju preko e-baya ako su duzni potpisat ugovor odnosno pretplatu?
Uskoro izlazi nova softverska nadogradnja za iPhone pod oznakom 1.1.3. Osim nekoliko dosta bitnih novosti u korisničkom sučelju mobilnog telefona, navedena nadogradnja trebala bi ponovo zaključati telefone "otključane" pomoću nekih od javno dostupnih hakerskih alata.
Neke od najbitnijih novosti verzije 1.1.3 su:
- Unaprijeđena mogućnost korištenja programa Google Maps pomoću informacija o trenutnoj lokaciji dobijenih od pružatelja mobilnih usluga (dakle, bez ugrađenog GPS modula).
- Istovremena mogućnost slanja SMS poruka većem broju osoba.
- Podrška za uređivanje ikona na početnom zaslonu te mogućnost postavljanja oznaka na omiljene web sadržaje.
- Podrška za podjelu početnog zaslona na stranice.
preuzeto sa: http://nasit.org/mobilni_i_pda_sustavi/show/388/
Bookmarks