ima i 3G verzija? pokazi mi molim te![]()
![]()
ima i 3G verzija? pokazi mi molim te![]()
![]()
TEKST IZ BUG-a:
Potvrđen 3G iPhone
CEO kompanije AT&T, Randall Stephenson, potvrdio je izlazak 3G iPhonea sljedeće godine.
Točan datum izlaska osvježenog iPhonea nije poznat, kao ni cijena. Trenutna cijena ovog uređaja u SAD-u iznosi 399 dolara, a Stephenson izjavljuje kako će cijenu novog modela diktirati sam Steve Jobs.
Trenutno iPhone, pored WiFi bežične mreže, podržava spajanje do maksimalno EDGE mobilnih mreža, dok bi 3G omogućio daleko ugodnije mobilno surfanje putem HSDPA ili neke druge mreže treće generacije. Očekuje se i povećanje autonomije baterije, koja bi na novim modelima usprkos 3G povezivosti trebala izdržati više od pet sati rada.
Apple planira tokom sljedeće godine prodati 10 milijuna iPhonea širom svijeta, što bi ovoj kompaniji donijelo 1 posto udjela u svjetskom tržištu mobilnih telefona.
LINK
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Ako je netko mislio kupiti mobitel s odgriženom jabukom na stražnjoj strani u Francuskoj, kod operatera Orange, nekodiran za 750€, neka sačuva novce.
Imaju "country lock" i mogu se koristiti samo sa SIM karticama francuskih operatera.
Sad bih ja u Pervanovom stilu pitao: kako iPhone zna da je kartica francuska a ne hrvatska?
Bookmarks