imaš na www.mackorisnik.com na hrvatskom nekoliko tutoriala, pretraži stare postove
imaš na www.mackorisnik.com na hrvatskom nekoliko tutoriala, pretraži stare postove
Da neke apliakcije nisu baš ogledni primjerak kodiranja) znalo se desiti da neke aplikacije izazivati neke nestabilnosti, ali to se ispravi vrlo brzo.
Točnije ne diraj Dim wallpaper u SMBPref i Customize koji u nekoliko slučajeva znaju pravit probleme. Većina problema izazovu sami korisnici koji prčkaju i isporobavaju razne opcije za koje nemaju pojma čemu služe. Međutim niti jedna aplikacija nije izazvala ozbiljnije probleme koji su rezlutirali brickanjem telefona ili resetiranjem (govorim o aplikacijama preko installera)
Sta je bolje za uzet, iPhone ili Nokiu N95?
Dobro kažu momci, nije baš za usporediti, ako želiš flashy mobitel koji zahtjeva dosta angažmana da bi iskoristio njegove potencijale, odličan osjećaj surfanja sa mobitela (sličan onom sa računala) dosta zgodnih caka, masu naprednih finti (terminal, ssh, tilt senzor, multitouch, odličan MP3/video player i općenito FENOMENALAN user experience ( to je ono što se neda baš opisati) ) odličan mail klijent onda uzmi iPhone.
Međutim ako si navikao na Nokiu i želiš ODLIČNU kameru u svom mobitelu (a N95 ima definitivno najbolju u mobitela) i GPS, i "normalni" mms, java igrice i sve ono što si inače navikao kod mobitela onda uzmi N95.
Imao sam i jedno i drugo i mogu nekako realno ocijeniti. Moj izbor pada na iphone jer ima neke stvari koje su mi nužne a ostali mobiteli ili nemaju ili imaju lošije ( a i izašao me skoro džabe) . Na N95 me najviše oduševila kamera (iako vrlo rijetko koristim kameru na mobitelima upravo zbog toga što se ne mogu ni približno nositi sa prosječnim digitalcem) a najviše razočarala loša baterija i škripavost plastika na telefonu.
Eto onako iz glave
Kolko bi me izaslo carine na iPhone?
10% ili 0%. Za sve sto je made in EU (sumnjam da iPhone uistinu jest, ali nikad se ne zna) nema carine. Za sve ostale mislim da je 10%
ja ne bi iso na legalnu igru da ga nabavljam iz amerike. Napisi onome od koga ga kupujes da ti posalje telefon kao poklon (vrijednost posiljke 10-50$) i neces imat problema sa carinom.
inace sto se tice carinjenja cuo sam (ne za mobove, nego nesto drugo)da te na granici mogu bolesno oderat za 30, 40% cijene
Evo otključani iPhone u prodaju...ALI...: http://www.gsmarena.com/tmobile_sell...e-news-366.php
pa kaj kod nas je od 500 eura poa na dalje....a svi misle kad dodje iphone u nas t-mobile da ce mu bit niska cijena .....mos si mislit!
Upravo tako.
Ja sam se isto razmišljao mjenjati svoj mda pro za to čudo.
A cijena im je 450eura na crno kada bih ga kupovao.
Onda sam se ipak malo razmislio i rekoh nema šamse
Stvarno susa to cijenom. Mislim za naše standarde u našoj državi to nije fcking normalno. I ova cijena na crno nije mala, a za onu po trgovinama ne trebam trošiti tipke na tastaturi.
neznam i phone bi uzeo ali mi je mal cudno kad se shebe sta onda...?
!!!!!!!CVAJE RULZ!!!!!!!
pa mozes se jebati onda. nisam siguran da bi ti ga cak popravili u apple servisu (dakle za pare) posto nema jos sluzbenu podrsku za hrv.
mozda netko zna bolje, da li bi izvrsili popravak?
da,zar on nije zatvoren kao i i pod?
!!!!!!!CVAJE RULZ!!!!!!!
je ali u službenom servisu oni se rastave.
angels might have been eaten.
koliko kosta iphone u tokyu??
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
koliko sam cuo u kini 500eura
pa to je dosta...mislio sam da je manje
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
naravno da se moze popraviti u hrvatskoj, ...nasi genijalci prate tehnologiju...znam dosta ljudi koji se kuze u to...sve se moze rijesiti...za to ne brini.
buraz mi sada dodje i kaze da ga ima kupiti u ducanima negdje...Kao da je citao u novinama ????
Bookmarks