Pa di si ti bio ovih zadnjih nekoliko mjeseci.
Normalno da nema MMS, to se već odavno zna...
Pa di si ti bio ovih zadnjih nekoliko mjeseci.
Normalno da nema MMS, to se već odavno zna...
A i vjerojatno i iz razloga što MMS, pa čak ni SMS nisu toliko popularni u SAD-u. Nisam čitao sve vijeti vezane uz iPhone, ali vjerojatno će iduće verzije podržavati.
Nema podrške za mms jer ameri za slanje slike i sve ostalo koriste e mail masovno.Tako da je to u jednu ruku razumljivo..u drugu pak ne...jer ipak ciljaju i na euro tržište...
Naravno svaki novi update nosi nešto novo..kao i prilagodbe neameričkim tržištima
ONE X & Sensation & Desire by HTC
To je točno,trenutačno.Ali uvijek postoji nešto/netko tipa ''iPhone Dev team'' tako da puno stvari postaje moguće.
Pričam iz iskustva..jer imam ipod video i dosta dugo pratim stvari vezane uz to.Ovih dana stiže Iphone pa sam počeo detaljno tražit netom odgovore kako i zašto...u početku nisam ni mislio da će neke stvari biti moguće(mislim na ipod)..a gle sada..
Ne sumnjam da će uskoro biti jednako i sa Iphonom
U pravu si ive, normalno je da su u početku samog proizvoda verzije loše i nedostaci se uspješno otklanjaju u narednim softverskim izdanjima pa će tako biti i sa iphoneom, ali ne treba se zaletavati i uzimati ga odmah već smatram da je možda bolje malo pričekati pa vidjeti daljnji razvoj cijele situacije....![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Slažem se.Ista stvar sa Ipodom...kupio sam ga davno;ne zato što nisam mogao čekat da se ''stvari poboljšaju''...nego jer sam htio pravu stvar za all my music.
Ista stvar i sada...Iphone sa onime što sada nudi me u potpunosti zadovoljava(naravno ima svojih mana)...al generalno mogu reći da je to to.
Naravno kako bude vrijeme išlo dolazit će update za updateom...što će biti samo jedan plus.
Good news everyone! Apple je najavio izdavanje iPhone SDK za drugi mjesec 2008. godine. Yeah!
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
kupujem u t-mobileu cim dodje ! jedva čekam
Gle, ja ga konstantno imam u rukama, ...minimalno 3 sata slusam muziku, dosta razgovaram, dosta interneta, dosta sms, i puuuuno bezrazloznog drka.. po njemu...baterija traje recimo dva dana (nategnuto), ...stavljam ga na punjac svaku vecer, da budem siguran, ...standby mu je deklarirano 50 sati, ...mislim da t6 dosta govori da baterija nije jako izdrzljiva, ...preveliki i to na dodir osjetljiv ekran, ...pa...budimo realni, ...a nije jako tezak uređaj
cijena u RH, 600 eura...sto je jako povoljno, s obzirom da nema ugovora na 24 mjeseca i slicno.
Zadnji uredio MarioM : 18-10-2007 u 18:49
Bok, imam priliku da mi se dofura iz usa iphone i jako me interesira. Da sad ne citam 14 stranica postova, pitao bih jedno pitanjce koje je vec mozda odgovoreno, Koja je fora sa wireless, dali je to normalni wireless, tj dali se ja mogu skopcati na moj wireless router? Vidim da se spominje da su iphonovi koji su zadnji zalokani da se nemogu odlockati, jel to fakat istina?
Tnx
Toporko
to je normalni wireless i do sada daleko najbolji, čisti užitak. Što se tiče unlocka i najnovija verzija se odključa bez problema
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
SA RECENZIJE.HR:
Opet „probijena“ aktivacija na iPhone-u
Programeri iz Apple-a su nedavno najavili i ugradili u svoj iPhone novi aktivacijski mehanizam neposredno u operacijski sistem. Novca inačica aktivacije je pridonijela do zaključavanja uređaja te ga stoga više ne mogu koristiti oni korisnici koji su koristili softver za aktivaciju. S tom najavom iz Apple-a, hakeri su naravno najavili kako će opet „razbiti“ tu aktivaciju uređaja. Bilo je samo pitanje vremena, kada će im uspjeti „opet“. Tako su programeri iz iPhoneSimFree u prodaji ponudili novi softver, koji kupcima omogućava otključavanje iPhone-a s mogućnošću korištenja uređaja na svim mrežama.
Iako programska kuća iphoneSimFree.com za njihov „proizvod“ ne jamči 100% uspjeh, nezavisna istraživanja su pokazala da novi softver iz spomenute programske kuće djeluje prema očekivanjima. Sa novim softverom za aktivaciju najmanje su „veseli“ čelni ljudi iz Apple-a, koji će zasigurno „opet“ obnoviti mehanizam za aktivaciju, ali prije neka si postave pitanje da li im se to uopće isplati.
..da, jedino ako ugrade microbomb u iPhone koji nakon otkljucavanja kaze.. "..this phone will selfdestruct in.. 5 seconds"
Debili..
Vidim da ima triggerhappymoderatra pa da odmah skočim na odgovor, daklem ako ti ga frend može donijeti iz USA definitivno ćeš bolje proći nego kad bi ga ovdje kupovao 399$ naspram 650-700E po oglasniku kod nas.
Ima ugrađen WLAN chip i bez problema se "igra" sa svim domaćim WLAN routerima.
Inače svaki kupljeni telefon u USA je zaključan na AT&T međutim kod nas se mogu otključati vrlo lako, ako te zanima unlock procedura ili recenzija na hrvatskom
Info sa BUG-a:
Karticu molim!
Apple je odlučio dodati nova ograničenja na kupovinu iPhonea, kako bi bilo dostatan broj uređaja za nadolazeću šoping groznicu.
Ograničenje je postojalo i do sada i to pet komada po osobi, a sada je taj broj smanjen na dva uređaja.
Ali to nije sve, Apple pri kupovini više ne prihvaća gotovinu već samo kreditne kartice radi jednostavnijeg praćenja kupaca.
Kompanija, osim nedovoljnog broja uređaja, ovu odluku pravda i sprječavanjem preprodaje uređaja, koja sve više uzima maha.
Do sada je od predstavljanja krajem lipnja prodano preko 1,4 milijuna iPhonea, a predviđa se i odlična prodaja tijekom nadolazećih blagdana.
Od tog broja, Apple procjenjuje kako je 250.000 uređaja otključano za rad na drugim mobilnim mrežama.
Moram priznati da u principu ne volim on što je "trendy" "in" ili "hot", ali sam zaista ostao fasciniran s američkom igračkicom. Doduše, primjerak koji sam imao u ruci je bio zaključan na AT&T i s blokadom odlaznih i dolaznih poziva (vlasnica amerikanka, supruga mog prijatelja) pa nisam mogao vidjeti kako radi ono što mu je osnovna funkcija-telefon.
Inače, izašle su cijene kod T-Mobilea u Njemačkoj.
Cijena, kao što smo već pisali 399€ uz obavezno potpisivanje ugovora na 24 mjeseca.
Tri vrste pretplate (sve tri uključuju neograničeni prijenos podataka, visual voicemail i WLAN).
Najjeftinija 49€ i uključuje 100 minuta razgovora i 40 SMS-ova, za 69€ ide 200 min+150 SMS, a za 89€ 1000 minuta+300 SMS.
50e osnivna pretplata za iPhone?
definitivno ne sluti na dobro, ako ce i doci kod nas![]()
ma doci ce kod nas,ali mozemo samo sanjati niske cijene.bit ce i na pretplatu skup,ipak je to T-mobile.
Bookmarks