Ja mislim da ću ipak pričekati da izbace neki napredniji model...neki koji će imati veću rezoluciju ekrana, bolju kameru, bolje third party aplikacije, office itd.
Ne kažem da je loš uređaj...dapače, zavidim mu na interface koji je full jednostavan. Nego jednostavno mi nije dovoljno napredan. Ja na ovome svojemu čudu imam nešto veći ekran sa duplo većom rezolucijom. A sve aplikacije i stvari koje su dobre na iPhone-u vidim da ljudi portaju i integriraju u WM hehe. Čak imamo i topkovnicu koja radi na smanjivanje pritiska i bolja je od one na iPhone-u.
Možda si ga ipak uzmem malo za šminku i secondary mobitel...i za kao što si rekao multimediju (mada ću ipak video radije pogledati na svojem vga ekranu).
Ne kužim zašto izbace tako dobar uređaj i onda ga ograničavaju (zaključavaju, BT je za qurac, nema adapter za našu mrežu, ne pašu druge slušalice itd).
Zar ne bi bolje uspjeli kada bi bili univerzalniji...nije mi jednostavno jasno...tipično za apple![]()

ali adapteri za ostale zemlje se mogu kupiti odvojeno (jer su isti kao i za iPod)

Bookmarks