Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 689

Tema: iPhone

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Pulse, 6234
    Operater
    T-Mobile, vip
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SrKi Pregledaj post
    pa onda je ocito to ta odredena cijena

jel mi moze netko dogovoriti na pitanje u vezi bluetootha, da li se moze normalno korisiti ili ima neka ogranicnja, jer gdje god pogledam dobijem drugaciju informaciju.

ako se ne moze normalno korisiti (zaprebacivanje slika i videa), nemam tu o cemo pricati. danas mob bez bluetootha koji normalno radi nema naprosto smisla.
    imam iPhone, i mogu definitivno reci, bluetooth na iPhone-u se moze (za sada) koristiti samo i iskljucivo za handsfree slusalicu (Apple-ova, i jos neke od third party proizvođača).

Bilo bi jednostavno kada bi se mogao napraviti neki file manager sa podrskom za slanje datoteka (kao za Symbian), ali to nije bas tako jednostavno, jer bi se morao raditi i programirati profil za slanje i primanje datoteka.

Isto tako, bluetooth se NE moze koristiti za slusanje glazbe preko handsfree slusalice.

Da znam, to je banana, ali opet, ne mozes uvijek imati, sve (iako po meni je slanje bluetoothom osnova koju bi trebali imati svi mobiteli)

inace, iPhone nakon software unlocka radi sa T-Mobile HR, VIP i TELE2 karticom. EDGE nisam isprobavao jos (trebalo bi aktivirati web 'n' walk 1 GB za 100 kn pa malo se pozabaviti time. Probat cu jos preko vipa na EDGE pa javiti jel radi.

Btw. proces otkljucavanja je trajao cca 60 minuta (jer sam ga radio prvi put, a inace je oko 30ak min).

Sve aplikacije rade (ukljucujuci YouTube). Jedina stvar koja ne radi jest Visual Voicemail, ali budem znam da ima nacin da kad se klikne na gumb VisualVoicemail na iPhoneu da iPhone automatski zove pretinac za govornu postu (kod nasih operatora).

Ako netko ima nekakvo pitanje, neka slobodno pita
    Beginnings come at random, but endings always have a reason.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao basho Pregledaj post

Btw. proces otkljucavanja je trajao cca 60 minuta (jer sam ga radio prvi put, a inace je oko 30ak min).
    ako nije tajna (možda vec postoji teme ali me zanima od covjeka koji ima iphone) kako si ga otkljuco,sto si kupio kljuc ili postoji jednostavnije rjesenje (znam da su ga otkljucali tj.dali je to stavrno jednostavn kako tvrde)

cisto me zanima radi sveukupne cijene aparata tj.kupovina preko ebay+poštarina =2900 kn+otključavanje=?

Zatvorena tema

Slične teme

1. Iphone kao modem
    By superior in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 05-12-2008, 21:31
  2. 3G iPhone
    By HCSC in forum Arhiva
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 10-06-2008, 07:47
  3. P1 ili Iphone 8gb
    By radman in forum Usporedbe Modela