imam iPhone, i mogu definitivno reci, bluetooth na iPhone-u se moze (za sada) koristiti samo i iskljucivo za handsfree slusalicu (Apple-ova, i jos neke od third party proizvođača).
Bilo bi jednostavno kada bi se mogao napraviti neki file manager sa podrskom za slanje datoteka (kao za Symbian), ali to nije bas tako jednostavno, jer bi se morao raditi i programirati profil za slanje i primanje datoteka.
Isto tako, bluetooth se NE moze koristiti za slusanje glazbe preko handsfree slusalice.
Da znam, to je banana, ali opet, ne mozes uvijek imati, sve(iako po meni je slanje bluetoothom osnova koju bi trebali imati svi mobiteli)
inace, iPhone nakon software unlocka radi sa T-Mobile HR, VIP i TELE2 karticom. EDGE nisam isprobavao jos (trebalo bi aktivirati web 'n' walk 1 GB za 100 kn pa malo se pozabaviti time. Probat cu jos preko vipa na EDGE pa javiti jel radi.
Btw. proces otkljucavanja je trajao cca 60 minuta (jer sam ga radio prvi put, a inace je oko 30ak min).
Sve aplikacije rade (ukljucujuci YouTube). Jedina stvar koja ne radi jest Visual Voicemail, ali budem znam da ima nacin da kad se klikne na gumb VisualVoicemail na iPhoneu da iPhone automatski zove pretinac za govornu postu (kod nasih operatora).
Ako netko ima nekakvo pitanje, neka slobodno pita![]()
![]()

Bookmarks