Doci ce u hrvatsku slabija verzija (krajem godine) kaze mi izvor iz Apple-a!
Koristio ga 2 dana sada kada sam bio u NYC-u, nije me impresionirao, i osim ogromne kolicine memorije koju nudi, nije bas revolucionaran.
Doci ce u hrvatsku slabija verzija (krajem godine) kaze mi izvor iz Apple-a!
Koristio ga 2 dana sada kada sam bio u NYC-u, nije me impresionirao, i osim ogromne kolicine memorije koju nudi, nije bas revolucionaran.
Evo nekih vijesti ako netko ne zna još:
U vijesti ne bi bilo ništa neobično s obzirom da je iPhone moguće kupiti u SAD-u te donijeti na naše prostore, a koristiti preko ugovorenog roaminga, no ekipa s jabučnjak.hr uspješno je 'hakirala' iPhone kako bi se bez problema spajao na T-Mobile mrežu.
Naravno, upozoravamo da je navedena radnja ilegalna s obzirom da je na uređaju potrebno nadograditi firmware te 'klonirati' SIM karticu. Da ne duljimo, prenosimo vam dio teksta s web odredišta www.jabucnjak.hr:
'Konkretan iPhone je modificiran na takav način da može koristiti T-Mobile mrežu poput bilo kojeg drugog mobilnog telefona. Primanje poziva, pozivanje i SMS radi normalno. Naravno, zbog EDGE mreže koja kod nas nije svuda raspoloživa, na internet se spaja bežičnom vezom gdje je dostupna. Sve internetske opcije iPhonea rade izuzev YouTube aplikacije.
Na internetu postoji više web stranica koje opisuju konkretan postupak modifikacije, tj. 'hakiranja', a Jabučnjak mora upozoriti da se radi o postupku koji nije nimalo jednostavan i, naravno, poništava garanciju na uređaj. Prema našim saznanjima, modifikacija je moguća kroz firmware iPhonea, ali i kloniranjem SIM kartice - što se može protumačiti i kao ilegalna radnja, iako se izvodi u dobroj namjeri. U svakom slučaju, ova vijest potvrđuje da iPhone može raditi u Hrvatskoj, a nama preostaje nadati se da ćemo ga svi uskoro moći kupiti i kod nas.'
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Bookmarks