Da samo žalosno što će biti uvijek kodiran, vodafone, cingular itd, čini se da neće izdavat nekodirane verzije barem zasada, po meni to mu je veliki minus barem dok ga netko ne ulocka![]()
Da samo žalosno što će biti uvijek kodiran, vodafone, cingular itd, čini se da neće izdavat nekodirane verzije barem zasada, po meni to mu je veliki minus barem dok ga netko ne ulocka![]()
Vjerujem da će se odlično prodavat, ipak je to apple, a kupcima to dosta znači
THE POWER OF DREAMS
Prvi je igrač za Europu T-Mobile, a tek onda Vodafone, koliko znam još nije odlučeno. At&T je u SAD-u sklopio ekskluzivni ugovor na 4 godine. Za takav mob nikada ne bi dao više od 3200 kn, niti mi je interesantan. Ako ga ikada budem imao u rukama i ako mi se svidi software i sl razmislit ću, ali po meni ima loš form faktor, prevelik je i treba ga pustiti i 3th software developerima, inače će biti kao i sa P990i-puno vike-mala prodaja, a Iphone je vrlo blizu tome... (da ide slabije od očekivanog). To je moja špekulacija, i sam ne znam kako će biti-budemo vidjeli....
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Bookmarks