ajmo onda ovako skraceno. 4gb interne memorije je puno. dakle, vec je ukljuceno u cijenu, nema potrebe izdavajati pare za dodatne kartice, ma koliko god one jeftine/skupe bile.
to sto nema prosirivu je definitivno minus, ali ne vjerujem da ljudima treba vise od 4gb memorije, ako ima treba za 100$ (630kn) dobiju jos 4gb.
nema HSDPA? nema. isto minus.
dakle, kome to treba nece ga kupiti, ali ja mislim da vecini korisnika ne treba, tako da ce imati dobru prođu na trzistu.
ali vidim da je tu ekipa opceniti nezadovoljna (gledan n95 topic, od kamere na mobu ocekuju SLR fotic..), tako da nema smisla raspravljati uopce. vrijeme ce pokazati svoje, za godinu dve cemo dici ovaj topic iz naftalina i vidjet ce se tko je bio upravu.
"Meni se čini da ti braniš iPhone samo da bi ga branio, bez pokušaja da realno i objektivno sagledaš situaciju. Bar bi na cafe.mobilu trebali pokušati raspravljati sa argumentima"
ma ne branim ja iPhone samo da bi ga branio (sto god to znacilo), nego jednostavno mi se cini smijesnim pljuvanje mobitela koji jos nije niti izasao, smije se cijeni koja jos nije niti poznata (u europi), samo zato sto je cuo za neku tamo nokiu s 5MP foticem. stvari koje sam ja spomenuo u topicu su vec prikazane, dakle biti ce takve u zavrsenom proizvodi, ako ne i bolje, dakle nisam komentirao stvari za koje se jos nista ne zna.
mislim, nemam ja nista protiv nokia (pogledajte koliko sam ih imao do sad, nokia 6230 mi je best phone), ali smatram da je iPhone ipak nesto posebno, ili mi je to jobs pomutio mozak.
o izgledau mobitela nije zahvalno govoriti, ali smatram da je vecini ljudi dosta privlacan, tj. dizajnerski dobro rijesen. to ce sigurno imati i svojih negativih strana, grebat ce se zadnji dio moba (onaj metalni kao na iPodu), dimenzije nisu bas minijaturne i trebat ce paziti na ekran.
uostalom, ne vidim sto se tu ima vise pametnoga reci (ako sam uopce ista pametnog rekao), treba cekati da izade, pa ce sve pozitivne/negativne stvari izaci na vidjelo.

Bookmarks