= Citat = Izvorno postao sodom Pregledaj post
nije jedini ali poanta nije u tome, stvar je da taj kapacitet uskoro neče biti specifikacija vrijedna posebnog isticanja,pogotovo kada je flash memorija kao takva jeftina a svakim danom jest sve više...osobno sam prodao sd karticu od 8gb za smješne novce...što će biti tek potkraj godine sa fleshom kada iphone postane dostupan
ok, mozda ti i je istina, ali ajmo ovaku furmulirati pitanje.

koliko je drugim mobitelima potrebna ta silna memorija. iPhone ima odlican displey i moze na njemu reproducirati odlican video, a o mp3u da ne pricam. jedini mobtel koji je po meni neka konkurencija je n95 (makar ne volim tu usporedbu), ali on podrzava 2gb.

u prijevodu, nema tako jakog multimediskog telfona da bi mu trebala tolika memorija.

sto se tice 3Ga, ne poznam niti jednu osobu koja je to isprobala, niti poznam niti jednu osobu koja to koristi, niti poznam niti jednu osobu kojoj je to privlacno.

moze ima par moby freekova tu s foruma koji se pale na to, ali 99.99% ljudi ce koristiti samo pozive i sms (+ multimediju telefona). jedino kad mozda TV dode u pravoj mjeri.

da ne bi sad mislili da sam ja tu neki apple fan, ovo se govorim zato sto zelim biti sto vise objektivan za razliku symbian fanova koji su fakat u kurcu, nista ima ne valja osim symbiana etc. jednostavno mislim da iPhone ima potencijala, ipak je ovo prva, ali ne i zadnja verzija, i da ce napraviti odredeni dar-mar na vec pomalo dosadnom trzistu.