super, lijepo, krasno, zgodno, fancy.
skoro pa uredjaju kakav sam dugo cekao...
sveseljem ocekujem nasljednika koji ce imati bolju kameru i 3g tj mogucnost videopoziva.
Slažem se. Pogledaj koliko ima Apple fanatika koji imaju iPod shuffle,za koji tvrde da je najbolji flash mp3 player u kategoriju malo kapacitenih playera.
A ako kupuješ mozgom a ne srcem uvdjet ćeš da su u krivu.
Evo,pogledajte ovaj primjer.
http://links.hr/index.php?option=kat...889ae36bee0574
iRiver T30: radio,1 gb, izmijenjiva baterija.Ekran. 515 kuna za keš.
Apple iPod shuflle 1 generacija: nema ekran,512 mb, nemoguće promijeniti bateriju. 578 kuna za keš.
Koji mp3 player bi kupili?
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
super, lijepo, krasno, zgodno, fancy.
skoro pa uredjaju kakav sam dugo cekao...
sveseljem ocekujem nasljednika koji ce imati bolju kameru i 3g tj mogucnost videopoziva.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
istina,za cijenu N95 bih stvarno očekivao barem UMTS i 3.2 Mpx kameru,pošto dotični ima 5Mpx i HSDPA,ispravite me ako griješim. Mob je stvarno svemirski,totalno drugačiji pristup mobitelima. Apple inače voli tako riskirati i dosta puta su pogodili (neki puta i nisu,ako se netko sjeća Cube-a i NeXT-a,koji doduše nisu bili Appleovi ali je Apple na kraju platio ceh). Osobno se ne bih mogao naviknuti samo na touchscreen,mobovi poput npr P990i i MDA serije su mi predobri,ali oni opet imaju tipkovnice. Što se tiče OS-a,lijepo izgleda i sve,ali kakva će biti podrška za njega,ne znam. To zapravo najviše ovisi o količini hype-a koju Appleov marketing uspije stvoriti,vezano s time i kupaca,a vezano s time i potencijalnih korisnika 3rd party aplikacija. Makar ni ja baš ne očekujem Office na njemu,baš zbog nedostatka prave tipkovnice. Svejedno mislim da će uspjeti na tržištu,ljudi se jednostavno pale na nešto "novo i revolucionarno".
sorry,moram malo u OT:
Možda u doba OS9? Jer sada je po mom mišljenju Mac jedno od najpoželjnijih računala. Dobiješ OS koji je u dosta stvari puno bolji od XP-a,a i od Viste (govorim za Tiger,Leopard još nisam imao prilike isprobati),lijepo dizajniran hardver i hajde,možeš se k***iti pred frendovimaAko ti sve to još nije dosta,imaš i Boot Camp. Jedina mana je cijena,makar se npr MacBookovi sve više cijenama približavaju ostalim proizvođačima.
3rd party aplikacije nece izlaziti, danas sam to negdje procitao, tako da to sada i sluzbeno vise nije smart nego obican dummy :bunny:
@ balkanac
koristio sam (i jos uvijek koristim) OS X svakodnevno, nazalost zato sto moram a ne zelim. OS je jako lijep, kad skuzis kako se radi praktican je i sve u svemu fora. No sto mi to znaci kada hrpa stvari koje na PC-u radim na Macu ne mogu, isto tako hrpa hardvera na kojem radim nece raditi na Macu kojeg ne mogu nadogradivati, eventualno ubaciti disk ili keks RAM-a, no nista vise.
Ako netko zeli lijep, skup i praktican komp kojeg ce koristiti za najcesce radnje Mac je ta stvar, no ako imalo iskace iz prosjeka (osim za video, audio, dtp i 3D) Mac vam ne treba. Windowsi su mi samo nuzno zlo, linux mi ne odgovara a jos nisam nasao dovoljno dobar alternativni OS.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ovo je predobro...fakat ne vjerujem sta su napravili,napokon prelijep mobitel , tek ekran,uf...al slazem se s onim da ko ce to kupovat za godinu dana samo 2mpx bez AF....i za te pare,svaka cast,al previse para ce to bit za samo mob s velikim lijepim ekranom touchscreen...mozda nakon nekog vremena kad pojeftini uzmem,al za godinu dana za takve pare ljudi ocekuju bolje kamere definitivno...nema 3g...uf,inace mi ipod bezveze ni nemam nikakvu potrebu za tim,cak vrlo rijetko koristim i mp3..ali prvenstveno ovako tanak mob,s takvim ekranom,e da je "samo" i pravi digitalni fotic u njemu bilo bi krajnja tehnologija koju bi pozelio imat...![]()
bio nekad oglas...
potpis, samo sta za sto bolju kameru treba bit veca leca pa i objektiv a onda je to nezgrapno ovako na mobitelu...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pa malo je bezveze ako neće izalziti aplikacije za njega...
onda imaš samo dobar dummy phone sa dosta mogućnosti (ali očito ne mogućnosti dodavanja novih aplikacija) i touch-screen-om... ali zasigurno te nekima neće smetati...
BTW: Cisco tužio Apple zbog imena iPhone...
Zadnji uredio Ico : 12-01-2007 u 10:47
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma krivo sam se izrazio... Sorry... ispravio sam...
Ali definitivno najbolja stvar na ovom mobu mi je displey...
A što se kamere, makar su možda su mogli ugraditi kameru od 3,2Mpx sa AF ko što ima recimo D900 koji je jako tanak...
evo filmić o iphonu![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
mobitel je stvarno dobar...zanimaju me prvi utisci korisnika i cijena kad dodje kod nas
Je, to svi čekamo...
Mislim da marketing ovdje opet čuda radi...tipično za apple.
Mislim da za korisnike koji ne traže previše će ovaj mob biti pravo zlato.
Neka mu na kraju samo omoguće kada dođe kod nas u trgovine da bude u mogućnosti biti preglednik multimedije (audio, video, foto), office editor i slično ...i mnogi ljudi neće trebati ništa više od toga i biti će prezadovoljni njime.
Znam da bi svi voljeli da za njega postoji čitav spektar third-party aplikacija kao za WM platformu, ali što je tu je
Moram pohvaliti wlan i kvalitetu, veličinu i rezoluciju ekrana.
Meni je uređaj zaista perfektan.
Ne trebamo tražiti dlaku u jajetu, biti će još modela iza ovoga čim su krenuli s time.
Stoga ne fantazirajte i budite sretni čto ćete možda jednoga dana imati tako nešto u džepu![]()
Zadnji uredio Wisher : 13-01-2007 u 11:54
Reklama za iPhone.http://media.skoopy.com/misc/iphone/
Najjace je ono s koristenjem za telefoniranje - nikako![]()
cini mi se jako glomazan
Evo usporedba
P990
Dimensions 114 x 57 x 26 mm
iPhone
Dimensions 115 x 61 x 11.6 mm
Klupko se pocelo odmotavati![]()
Apple iPhone nije widescreen: http://crave.cnet.com/8301-1_105-967...?tag=cnetfd.mt
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Mislim da ce nas cijenom Iphone ohladit...bar im je to do sada jako dobro islo sa ostalim proizvodima tipa ipod i sl.
citao sam i vidio neke slike s prezentacije i vidio da je cijena u US cca 500$
Ja ne mogu vjerovati kolika frka se digla oko video iPoda sa mogucnoscu telefoniranja. Pa ima vec hrpa uredjaja na trzistu koji mogu sve sto i iPhone i jos puno vise.
Touchscreen bez prepoznavanja rukopisa.Umjesto toga tipkanje po virtualnoj tipkovnici.
![]()
Cime? Nema stylusa. Prstima nece ici. Ne ide na PPcu, ne ide na Pxxx nece ici niti ovdje.
Bookmarks