nemas se ti sta djelomicno slagati, 4gb je PUUUUUUUUUUUNO memorije za telefon + nema hard unutra kao ono smece od n91, nego flash memorija.
Memorija nije proširiva, zato sam napisao "Djelomično se slažem"
Možda neće koštati 1000 eura, ali nemojte očekivati bogzna što nižu cijenu. Računajte: ako 4gb model košta 500 dolara, dodajte carinu (Apple je ipak američka tvrtka), dodajte "porez na budale" i ta-da: najjeftiniji model bi bio gotovo 60-70 % skuplji nego u Americi (ako vam to zvuči nevjerojatno, pogledajte Nokiine cijene u Europi, a onda pogledajte kod nas). Tako je prije mjesec dana kod mene došao tip u finom odijelu i kravatici te nam je pokušao prodati neki super hi-tech usisač, a cijena je bila prava sitnica: 21000 kuna Zapamtio sam ime i model usisača, idem na internet, namjerno tražim američke stranice, a tamo, vidi vraga, košta 1100 dolara.
Send a message via ICQ to SrKi

"Slažem se, no taj touchscreen je čisti plagijat preuzet od neoneda"

jel to bitno jel plagijat ili nije?

"Netočno (jesi li ikada koristio iPOD?)"

bivsi vlasnik iPod video 30gb, i bio zadovoljan da ne mogu biti zadovoljniji.

moze potvriditi marko6630 kojemu sam prodao iPod.

"Djelomično se slažem"

nemas se ti sta djelomicno slagati, 4gb je PUUUUUUUUUUUNO memorije za telefon + nema hard unutra kao ono smece od n91, nego flash memorija.

nema na mobitelu, nego na produznom s cim se gubi kvaliteta zvuka u startu + taj produzni je sranje jer cesto zna izletiti iz moba (bivsi vlasnik w800i).
Ja sam možda nagluh, ali ja ne vidim neku ogromnu razliku između te dvije vrste konekcije; razlike su minimalne. Razlike bi osjetio u ekstremno tihoj okolini (što je u moderno vrijeme nemoguće zbog stalne vanjske buke), dakle samo ako živiš u malom selu.
bivsi vlasnik iPod video 30gb, i bio zadovoljan da ne mogu biti zadovoljniji.

moze potvriditi marko6630 kojemu sam prodao iPod.
Dobro, je li taj tvoj iPOD imao ikakav bas? E vidiš, to je funkcija koja mi nedostaje kod iPOD-a!

Postoje svakakvi ljudi, ali ja mislim da će većina ljudi uzimati taj mob zbog ove rečenice: "J*** mi se što će iPHONE dok izađe na tržište (2008.) biti tehnološki inferioran, ali to je Apple"