Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 689

Tema: iPhone

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ Perodot
    Tema je Apple iPhone, a ne "Je*ote sto je Mac zakon". Koristio sam Mac i nije zakon.

Evo moje kratke analize:
    - OS nije bas previse smart, ima primitivan multitasking, instalaciju jednostavnih aplikacija (widgeta i ostalih sr*nja). No sumnjam da cete ikada vidjeti neku Office aplikaciju ili napredniji e-mail klijent.
    - Nema GPS, UMTS, a sto se procesora tice, imam velike sumnje da ista valja. Mislim da ima samo slab glavni CPU i neki multimedijski koprocesor koji sluzi za tu reprodukciju videa i audia, a nije dovoljno jak za neku napredniju aplikaciju.
    - Memorija nije prosiriva, isto kao i baterija
    - Nema syncanja preko WiFi-a niti DL glazbe preko njega
    - Prakticki je beznacajan svakome tko ne koristi internet intenzivno preko mobitela
    - Kamera je tek prosjecna i Apple tako gubi onaj imaging segment trzista koji je jako velik i daje veliku lovu.
    - Multitouch je zgodan, no nije nov koncept, a cini mi se da nije niti praktican. Ekran je preuzak da bi se sa prstom pisalo na QWERTY tipkovnici
    - Uredaj je prevelik da bi se koristio kao day-to-day mobitel. Kao PMP ili zamjena iPodu, OK, no kao mobitel nikako.
    - GPS je postao killer app i sve vise ga proizvodaca prihvaca u svojim proizvodima (gotovo cijela nova HTC-ova ponuda ce imati GPS)
    - Apple je preslab za ovo. Niti imaju programera niti icega da daju dobar support OS-u i developerima. MS, SE i Symbian daju ogromne resurse programerima, pomoc, smjernice i sve, a ovo je samo jedan OS na jednom uredaju.
    - Najnoviji UIQ je kasnio nekoliko mjeseci zbog toga sto je bilo dostupno tek par programa za njega i Sony Ericcson je mahnito davao dokumentaciju i SDK samo da bi imali kakvu takvu podrsku, a Apple samo ovako najavljuje mobitel 6 mjeseci prije izdavanja bez ikakvog spominjanja dodatnih programa. Jupi, widgeti.
    - TS je fora, no puk se nikada nece prilagoditi touchscreenu, kakav god bio.
    - Jobs ga je predstavio kao revolucionaran uredaj tj. " Apple Reinvents the Phone With iPhone". Kakva je*ena inovacija? Gdje?

Ovo ce postati manje popularno od iPoda, cak i manje zeljeno. Svaka cast Appleovom marketingu, no cak i oni ne mogu napraviti od ovoga cudo.
    Zadnji uredio rospaya : 10-01-2007 u 19:03
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Slične teme

1. Iphone kao modem
    By superior in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 05-12-2008, 21:31
  2. 3G iPhone
    By HCSC in forum Arhiva
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 10-06-2008, 07:47
  3. P1 ili Iphone 8gb
    By radman in forum Usporedbe Modela