Ovako prvo da napomene da ne pratim ovu temu tako da ako je bilo ispricavam se, a ako nije nadam se da ce dobro doci info.
Ovako vezano je uz dekodiranje iPhone verzija 1.1.2 i 1.1.3
http://www.unlock.it/iphone
1. ovisi od koga ga nabavljas, vjerojatno ces ga morat otkljucavat. to ti je postalo 4min i 30sec posla
2. nema. sve je oke, nemoj updateat software preko iTunesa i to je to.
Ovako prvo da napomene da ne pratim ovu temu tako da ako je bilo ispricavam se, a ako nije nadam se da ce dobro doci info.
Ovako vezano je uz dekodiranje iPhone verzija 1.1.2 i 1.1.3
http://www.unlock.it/iphone
bok zanima me jel neko zna di bi jeftino mogao nabaviti punjac za iphone? Zvao sam na par mjesta i svugdje je cijena oko 270kn, hvala
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Svugdje sam tražio ali nigdje nisam naletio na informaciju ima li iPhone onu olovčicu za upravljanje???
...nema...
e to je onda sranje. Ko će sve prstima pomicat i pisat..
hahah - pa gdje si ti zadnjih godinu dana, iphone je revolucija jer sve mozes prstima
Quasy6 - ako bas zelis cijeli punjac - onda ti je cijena takva.
Mozda te zanima kako da tvoj sadasnji punjac sa americkim adapterom radi kod nas? Za to ti treba obican adapter sa americkog standarda na europski (12kn u chipoteci) ili kupi kabel za radio (zvani "japanac" , 22kn ).
Sam adapter moze radit na nasem, euro naponu od 220V, a to i sam mozes vidjet ako procitas ona sitna slova na samom adapteru.
Uzivaj!
Jeli se moze promjeniti kako pisat poruku?npr nezelim da su mi tipke rasporedjene ko tipkovnica od kompa.Nego da bude kao da pisem na obicnomn mobu sa tipkovnicom.Ona slova slozena po brojevima
Pa kaj se tiče iPhona i samog pisanja SMS poruka i korištenja kao telefona nešto je teže za priviknuti se, ali da se. Ali kako nam je poznato IPHONE je najmanje telefon. Uglavnom se sve radi prstima po ekranu , nema čak niti tipke sem jedne ako ne računamo onu za pokretanje.Moja jedina zamjerka je što se sem 9 mjesta za brzio pozivanje dosta teško i dugo traži određeni kontakt u imeniku. Uređaj je COOL ali previše zaštita i zabrana..... mislim ne dozvoljava nadogradnje preko itunesa i sl. cica-mica stvarčica. Rezime : Ako trebaš telefon uzmi Sony Ericson P1i, ali ako trebaš sve drugo osim telefona uzmi Iphone i bitćeš freak.
DrPurgar
Zanima me dali je netko kupovao iPhone (ili vise njih) u Americi? Kak to izgleda, mislim sta se tice one pretplate (sama kupnja aparata), i unos istog u RH?
Mislim da pretpalte nema jedino kaj ti se zakljuca na ATI i dobis njihov sim..Ja mislim
Idem u subotu u London, pa me zanima, kakve su tamo cijene tog čuda?? Jel zna netko neku dobru trgovinu i na sta trebam paziti??
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
nema ti posebna trgovina vidi u tmobilu..Nemas se cega pazit
Nasao sam u apple-ovoj trgovini. A sta je sa onom pretplatom??
EDIT: Pretplata je obavezna!!![]()
![]()
Zadnji uredio sstrizic : 01-04-2008 u 23:17
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Sta je sa msn-om na Iphone-u??? Apollo mi ne radi, postoji li neki drugi program???
Rijeseno: Apollo Fix, Mobile Chat
Zadnji uredio sstrizic : 04-04-2008 u 13:33
Evo ja opet s mozda malo glupm pitaljem (ali razmisljam o kupnji iPhone-a) zanima me kako radi komunikacija s drugim mobitelima? Mislim na Bluetooth, dali jos uvjek sluzi samo za BT slusalice ili se mogu razmjenjivati podatci s drugim udedaima?
Što se iPhone-a tiče, koliko sam ga ja koristio, bluetooth možeš koristiti jedino za slušalicu. Glupo je što Apple stavlja takva ograničenja, tako da slike, muziku, filmove i ostale datoteke možeš na mob prebacivati jedino putem iTunes-a...
Bom Chicka WahWah
Kao sto je El Nino rekao...Samo za BT slusalicu...Jos sam nisam isprobao dali radi za iphone-iphone...
ne radi iphone - iphone. moze samo sa slusalicom
Dali taj MMS radi ili ne na kraju?
Instalirao sam SwirlyMMS, koje su postavke za T-Mobile, ili još uvijek ne radi?
što se tiče snimanja videa to ide , samo instaliraš Iphone Video Recorder, navodno je verzija ograničena na 30-40sec. ima li tko activaton key?
Frank
evo, ako niste znali postoje i hrvatske stranice prilagođene iphone-u
![]()
kroz tjedan dana trebao bi se otvoriti mobilni phonecaffe chat. evo prvih slika phonecaffe chata. zainteresirani za test chata neka pošalju mail na info@phonecaffe.com
![]()
Zadnji uredio phonecaffe : 08-05-2008 u 23:25
Molim za pomoć!!!
Donedavno mi se iphone normalno spajao s itunesima, ali sad više neće... Kad otvorim itunese na kompu i spojim iphone, prepozna ga i zbrejka se, ili tad ili kad ga krenem sinkronizirat onda stane... i tak uvijek! Jel ima možda netko kakvo pametno i "najbezbolnije" rješenje za ovaj problem!
Pitanje - kaj bi se dogodilo da u Postavkama iPhone-a, pod General/Reset kliknem na "Erase all Content and Settings"? Jel bi se nakon toga iPhone moral ponovno otključavat i jailbreakat...?
Hvala
restore telefona ili clear sync history u postavkama iTunesa
Ne samo bi ti vratio sve na početne postavke odnosno pobrisao sav sadržaj na njemu. Sami unlock/JB i aktivaciju nebi morao prolaziti opetPitanje - kaj bi se dogodilo da u Postavkama iPhone-a, pod General/Reset kliknem na "Erase all Content and Settings"? Jel bi se nakon toga iPhone moral ponovno otključavat i jailbreakat...?
Hvala
ok... fala ti! Znaci na "Erase all content and settings" bi mi zbrisal samo sve dodatno instalirane aplikacije, tj. kad bi ga nakon toga upalil imal bi samo one osnovne aplikacije kaj dojdu s njim tj. onu prvu "stranu springboarda"? Jel bi ostal Installer?
Fala
Bookmarks