Pročitao jako dobar komentar za iphone i čovjek je u potpunosti u pravu
Mobitel je šminka i ništa drugo. Da su mu dodali gps, bolju kameru i dali programerima detaljnije podatke o software-u bio bi konkurencija symbianu. Ovako je samo šminka od koje nema prevelike koristi osim ogromnih dimenzija za jedan običan mobitelTotaly agreed.iPhone is not recognized like mobile phone,its rather expensive gadget for people who like to be noticed in society.It's not bringing nothing new to the market,only stupid iTunes to promote apple store and selling air,and that also will...
Ima jedna stvar koja mi na iPhone-u nije jasna, a to je priključak za slušalice. Ne radi se o 3.5mm priključku nego imam osjećaj da je mrvicu veći (u što sam se i uvjerio isprobavanjem slušalica sa 3.5mm priključkom). Da li postoji kakav adapter, konverter da mogu u njega piknuti normalne sluške?
Bom Chicka WahWah
Ovako, imam problem..
Imam iPhone (8GB) i skinem ja tako sa installera onu aplikaciju "customize" na kojoj mogu uredjivat displej. Otvorim tu aplikaciju i slucajno pritisnem opciju po kojoj mi na displeju nema ni jedne ikone. I sad se, glupan, ubijam zbog toga. Ne mogu nista sa iPhoneom. Imam ikone za poziv, mail, internet, iPod i sms. I to je to. Zneci, ove nisu deinstalirane, nego ih samo nema na ekranu, tako da ne mogu doci do njih. Sta da radim? Kako da ih vratim natrag? Ako netko nesto zna, bio bih jaaako zahvalan, a ako ja nesto saznam, napisat cu za one koji ce napravit istu glupost kao i ja![]()
Joj, šta volim ovakve postove...možda nema za tebe koristi, ali netko tko ne traži računalo od moba, njemu je i više nego dobar...osim toga, mob je s jedne strane atraktivan, odlična izrada, a s druge strane je i vrlo funkcionalan - 8gb memorije, Safari web pretraživač koji je bolji od svih Opera Mini i ne znam čeg sve ne, mogućnost čitanja Office dokumenata, veliki zaslon...
Bom Chicka WahWah
Znam ja to da ćeš ga ti braniti jel ga imaš ali činjenica je da je to fancy dummy phone i ne možeš ga uspoređivati sa smartphone-om. Ima par sitnica koje su fora prvih par mjeseci i onda dosade. Nekome je dovoljan i stari aclatel. Ja sam samo htio reći da su iphone i smartphone mobiteli dva različita svijeta
Da, ali je činjenica da si napisao da "stvarne koristi nema" kaj je totalna nebuloza...iPhone je puno više od običnog dummyja...
Bom Chicka WahWah
Meni je jedino kod tog iPhonea idiotarija što toliko košta i što te vežu za određenog operatera i to na dvije godine. Ucjene i preskupo. Krasan je i divan, ali tolike nove dati...
jos me nekaj zanima...da li iPhone ima jedan il dva zvucnika? Na dnu ima dvije "rupe" (s lijeve i desne strane strane utora za punjac), al mislim da ima jedan zvucnik...sad, cemu sluzi ova druga rupa?
Bom Chicka WahWah
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ispod lijevih rupica je jedan zvucnik a desne rupice su mikrofon.
15.2 izlazi software doveloper kit aka SDK za iphone sto znaci da ce od tad svi moc razvijat aplikacije za taj telefon. Ako sad i je dummy - onda vise nece bit
1. Sv. Steve je vec rekao da ce se aplikacije moci instalirati jedino kada i ako produ Appleov licensni proces koji ce vjerojatno sluziti samo kao proces kontrole i ubiranja para.
2. Ovo gore ne vrijedi ako se ta blokada nekako sjëbe, sto je moguce...
3. Da bude smartphone treba imati nesto vise od instalacije aplikacija. Multitasking anyone?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
a po cemu inace "prckas" kad ti netko da mobitel? daj nemoj me nasmijavati.
ja nemam iphone, ali sam nabavio iPod touch i imam sve rijeci pohvale za doticni i znam cim cu biti u finacijskoj prilici da cu kupiti iPhone.
igre koje sam insatlirao na iPod su bolje od bilo kojih drugih sto sam probao na mobitelima (dakle ima ih i za iPhone isto), imam internet radio, MSN, ICQ, safari koji jebe kevu (gotovo kao da surfam na kompu, tabovi etc.), stocks aplikaciju s grafom (mozda i najdraza aplikacija), weather (koji nije bas najtocniji), mail koji se odlicno sinhronizira s yahoom koji ja korisim, youtube koji me naprosoto odusevio, cak mi ga je veci gust gledati na iPodu nego na kompu.
Kakav je wlan na njemu..? NEma ograničenja, ili..?
ja nisam primjetio niti jedno ogranicenje. imas i bookmarkse, mozes tu raditi i foldere, imas tabove.. sve u svemu je odlicno. jedno sto ne mozes gledati video na razno raznim stranicama, ali imas aplikaciju za YouTube.
ja sam tu mislio iskljucivo na WLan, posto govorim iz prespektive iPod toucha koji je isti kao iPhone (sto se WLan surfanja tice), ali nema EDGE.
Da li itko zna da li se iphone moze kod nas negdje servisirat? Naime, ako mi ikad sta rikne da znam da li ga mogu igdje popraviti. Pretpostavljam da ovlasteni servis jos ne postoji ali me zanima kaj s privatnim servisima?
Bom Chicka WahWah
Bookmarks