ma svega ima u oglasniku ;-)
evo da se pohvalim, ja sam danas uzeo svog iphona i moram rec da je apsolutno predivan. koristio sam ga nesto malo i predobar mi je
daj baci mali revju onda
i da...Imam pitanje u tcomu u njemackoj...Iphone se mora uzeti na ugovor?
dolazi u hrvatsku oko bozica negdje u t-mobile ...
meni je osobno u ruci uzasan ... velik je i poprilicno tezak, kamera efektno izgleda na njegovom povecem ekranu, fora je listanje slika (djeluje kao da je traka dugacka spojenih slika pa se onako vuce od slike do slike) i fora je onaj senzor za zakretanje telefona ... od ostaloga mi se nista nije dopali, niti meni niti pisanje sms niti ista ... ja bi prije uzeo pradu, iako je odvratna zbog sporosti kod pregleda slika ili pricekao armania ako bi odlucio na takav telefon ..
meni je bezveze mob..jer mi se cini ko igracka..nema nikakve pametne funkcije koje tebaju mobu..to je vise za ljude koji vole mediju..mjuzu slike i tak..glupo mi je sto na njega idu posebne igrice..i nemogu sve..pa nemres koristiti ko konzolu..,mena mms...ma bezvez..
nevrijedi toliko,slaba kamera...a i sta ce ti onaj senzor..za okretanje
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Naravno pretpostavka, oliti glasina koja kruži već neko vrijeme vjerojatno
http://www.mackorisnik.com/2007/09/1...ne-u-hrvatsku/
odavde
Koji t mob koristiš kad ti je velik i težak.... a iz izrečenog vidi se da nisi koristio duže od 10ak minuta, al ajde svatko ima pravo na svoje mišljenje koliko god bio u krivu)
http://www.mackorisnik.com/2007/09/1...jos-puno-toga/
imaš ovdje uspredbu veličine sa BB Pearlom i SE
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Pa cudi me kako se ne moze nista saznat u vezi toga hoce li ili nece doc u hrvatsku?! Puno ljudi radi u T-mobila i vec bi se valjda culo dali rade na tome da dobave iPhone u Hr ili ne. Procurile bi neke informacije
Jer po appleovim standardima, ne cini mi se mala stvar projekt oko pustanja u prodaju u neku zemlju. Nije to ono: "Marice, aj reci ovima u eplu da nam posalju dvajest hiljada njihovih telefona"
Ili se možda pak radi o poslovnoj tajni, pa će se konkretne stvari znati na vrijeme.
Ja isto sumnjam da ce doc. Ovako si ipak veca eksluziva ako ga imas ;-)
Zanima me jel ima na hrvatskom jeziku tutorial kako otkljucati iPhone ili
neke slike ili mozda cak video?
Nasao sam na netu al je na engleskom a neznam bas engleski(nesto krivo
prevedem i ode mobitel).
Hvala
Nek mi javi na PM
Vidio sam po netu (rijetko ali ipak) da se ljudima iphone pocne cudno ponasat ili crkne sam od sebe -iako je prije dobro radio. To nekako povezujem sa prckanjem po telefonu, instaliranje dodatnih aplikacije i sl.
A sad me zanima, tko sigurno zna: dali istaliranjem dodatnih aplikacija preko 'installera' mogu narusit stabilnost iPhona?
Zbog cega onda ljudima telefon ode kvragu? Stvari poput random restartanja i slicno
Za iphone svakim danom izlaze na desetine novih aplikacija od kojih polovica nije za upotrebu. Zato ne instalirajte aplikacije koje nisu prije provjerene. Na netu imate hrpu primjera kako se iphone pretvori u običnu ciglu radi takvih programa. Ako imate sreće bit će dovoljan soft reset a u nekim ne pomaže ni restore na orginalni softwer. Što se tiče unlocka iphone-a tko se ne razumije u to bolje da ne pokušava jer će vjerojatno zabrljati.
Bookmarks