trebali su stavit na ovaj doljnji onu "tipkovnicu" kao na starim telefonima koja se okreče![]()
živio photoshop![]()
trebali su stavit na ovaj doljnji onu "tipkovnicu" kao na starim telefonima koja se okreče![]()
živio photoshop![]()
Pa mislimm mobiteli su savršeno realno nacrtani netko bi baš pomislio da je ova kemra u ovoga zadnjeg prava ....![]()
![]()
![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Evo kinezi nisu mogli dočekati Apple da ga izbaci pa su oni požurili sa svojom verzijom,ludi su ko šibe.
http://www.ipmart.com/main/product/A...812&prod=18634
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio sms freak : 27-12-2006 u 13:17
Izvorno postao sms freak
barem se baterija da zamijenit,za razliku od iGovna...
dam se kladit da će iPhongovno bit prvi mob kojem neću moć bateriju mijenjat![]()
iPod fanovi=ovce.....
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Mislim da neće biti prvi, onaj T65 ericsson je prvi.Izvorno postao Thunderhead
iPod fanovi=ovce..... slažem se
nije ipod toliko loš,kad se na njemu vrti rockbox jasno.
priča se da ništa od iPhone_a...![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
A zakaj bi bio ljubomoran na to smeće?Izvorno postao cyberphere
Previše ugrađenog Digital rights managmenta za moj ukus.....od kad mi je zbog toga iPod,kojeg sam imao,pojeo čitavu kolekciju mp3-ca,zahvaljući blentavim itunesima,bježim od svakog mp3 playera koji ima neki oblik DRM-a ugrađen u sebe,a da se DRM ne može na neki način premostiti ili isključiti.
Mislim,rockbox nije loša stvar,al meni se ne sviđa........ *sigh*
potpisujem,danas je to postao trend,još če ovi plastičnjaci- istočnjaci postat najbolji izborIzvorno postao Thunderhead
![]()
evo nešto o iphone-u, prodaje se na e-bayu
http://mobil.idnes.cz/nenechte-se-na..._mob_denik_ada
da,kinesko viđenja iphona![]()
na pravi čemo još malo čekat...
To je onaj isti iz 4.-og posta samo malo detaljnije.
Ajmo ljubitelji Apple-a,ajmo slinit!!!!
http://www.engadget.com/2007/01/09/the-apple-iphone/
4gb model 500 baksi,8 gb model 600.
Evo ima nešto o tome i na službenom siteu... http://www.apple.com/iphone/
Zanimljivo da nije ni nalik onim PS uratcima od ranije... Stvarno zanimljivo izgleda morat ću malo proučiti textove.
Hm, još neće u prodaju... Vidite šta piše na official siteu:
This device has not been authorized as required by the rules of the Federal Communications Commission. This device is not, and may not be, offered for sale or lease, or sold or leased, until authorization is obtained.
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
podsjeća me na benq-siemensov black box
...znači čeka se da ga odobre
jednostavno wow, uz 8gb flasha i os x, korištenje bez stylusa, 11.6 millimetara debljine i fantastičnom autonomijom od 5 sati za video i razgovor ili 16 sati slušanja muzike skidam kapu.fantastično.Code:a 3.5-inch 480 x 320 touchscreen display with multi-touch support
E sat ću ispasrt dvoličan,ali ako apple HR ne nabije cijenu,, možda si ga i kupim.
BAAAAAAH OVČICA BAAAAH!
kako to izgleda predobro.. nadam se samo da mu nece napucat cifretinu.. ili ce se morat ici van po njeganadam se da ce ga uskoro odobriti.. predobro izgleda, svaka cast apple..
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Prilicno zgodno, najvise mi se svida smart OS za koji ce se sigurno pojaviti hrpa aplikacija, a spominje se da ce imati multitasking. Apple ce opet napraviti dobar posao sa ovime, narocito ako su stavili neke bitne inovacije unutra (ekran manje osjetljiv na ogrebotine i slicno). Btw, iPhone je stvarno velik.
Konacno je nekom proizvodacu sinulo da napravi nesto za korisnika ciju lovu toliko zeli i da nam ono sto zelimo u jednostavnom pakiranju.
Makar ne volim iPod, a ni Apple mi nije bas drag, o ovome bi cak i razmislio. No jedino kad bi ga nabavio prije hype, ako uopce dode kod nas (sumnjam).
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
multi touch nije isto što i multitasking,čim je smartphone multitasking je normalna stvar ono što je ovdje posebno je da može istovremeno razlikovat dvije dodirne točke na touchscreen ekranu, prilično dobar i vjerujem iskoristiv feature a to da nebude došo kod nas nemogu uzet niti u obzir, radi se o applu i sa vremenom če ova rečenica značit isto što i nevjerujem da če ipod doči kod nas. kad ga apple plasira sa obzirom na dosadašnje okolnosti ovo če bit pojam za smartphone.
Prebolesno mi izgleda ono listanje albuma preko cover-a albuma.Čak ni nije tako strašno velik u dužinu(115mm) koliko je u širinu.Ali sve u svemu jako dobro.Samo što če i cijena bit u skladu sa svime.
Bookmarks