cek, kaj se nemoze stavit neka mp3ca za zvono nego moze samo neka stock melodija?
cek, kaj se nemoze stavit neka mp3ca za zvono nego moze samo neka stock melodija?
Ja ga imam vec cca mjesec dana i prezadovoljan sam. Odlicno izgleda, super funkcije, ...jako brzi softweare, slike ispadaju genijalno, najbolje s moba koje sam ikad vidio makar je samo 2mpx kamera, ...melodije se mogu staviti, ..bilo koje u mp3 formatu, ...internet je puno programa pomoću kojih je moguce stavljati aplikacije i iPhone, pa tako i melodije...pr. iBrickr, iFuntastic, iTonator i slicni...
jedina zamjerka, po meni, je nedostatak mms i trajanje baterije, ...al opet s obzirom na mogucee funkcije kao net, mp3 ...veliki ekran, ...jasno mi je da se trosi. Oblican mobitel, bas kako sam kao veliki fun i vlasnik Appleovih gedgeta, ocekiva...jako dobro!
Pa di si ti bio ovih zadnjih nekoliko mjeseci.
Normalno da nema MMS, to se već odavno zna...
A i vjerojatno i iz razloga što MMS, pa čak ni SMS nisu toliko popularni u SAD-u. Nisam čitao sve vijeti vezane uz iPhone, ali vjerojatno će iduće verzije podržavati.
Nema podrške za mms jer ameri za slanje slike i sve ostalo koriste e mail masovno.Tako da je to u jednu ruku razumljivo..u drugu pak ne...jer ipak ciljaju i na euro tržište...
Naravno svaki novi update nosi nešto novo..kao i prilagodbe neameričkim tržištima
ONE X & Sensation & Desire by HTC
To je točno,trenutačno.Ali uvijek postoji nešto/netko tipa ''iPhone Dev team'' tako da puno stvari postaje moguće.
Pričam iz iskustva..jer imam ipod video i dosta dugo pratim stvari vezane uz to.Ovih dana stiže Iphone pa sam počeo detaljno tražit netom odgovore kako i zašto...u početku nisam ni mislio da će neke stvari biti moguće(mislim na ipod)..a gle sada..
Ne sumnjam da će uskoro biti jednako i sa Iphonom
U pravu si ive, normalno je da su u početku samog proizvoda verzije loše i nedostaci se uspješno otklanjaju u narednim softverskim izdanjima pa će tako biti i sa iphoneom, ali ne treba se zaletavati i uzimati ga odmah već smatram da je možda bolje malo pričekati pa vidjeti daljnji razvoj cijele situacije....![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Slažem se.Ista stvar sa Ipodom...kupio sam ga davno;ne zato što nisam mogao čekat da se ''stvari poboljšaju''...nego jer sam htio pravu stvar za all my music.
Ista stvar i sada...Iphone sa onime što sada nudi me u potpunosti zadovoljava(naravno ima svojih mana)...al generalno mogu reći da je to to.
Naravno kako bude vrijeme išlo dolazit će update za updateom...što će biti samo jedan plus.
Good news everyone! Apple je najavio izdavanje iPhone SDK za drugi mjesec 2008. godine. Yeah!
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
kupujem u t-mobileu cim dodje ! jedva čekam
Gle, ja ga konstantno imam u rukama, ...minimalno 3 sata slusam muziku, dosta razgovaram, dosta interneta, dosta sms, i puuuuno bezrazloznog drka.. po njemu...baterija traje recimo dva dana (nategnuto), ...stavljam ga na punjac svaku vecer, da budem siguran, ...standby mu je deklarirano 50 sati, ...mislim da t6 dosta govori da baterija nije jako izdrzljiva, ...preveliki i to na dodir osjetljiv ekran, ...pa...budimo realni, ...a nije jako tezak uređaj
cijena u RH, 600 eura...sto je jako povoljno, s obzirom da nema ugovora na 24 mjeseca i slicno.
Zadnji uredio MarioM : 18-10-2007 u 18:49
Bok, imam priliku da mi se dofura iz usa iphone i jako me interesira. Da sad ne citam 14 stranica postova, pitao bih jedno pitanjce koje je vec mozda odgovoreno, Koja je fora sa wireless, dali je to normalni wireless, tj dali se ja mogu skopcati na moj wireless router? Vidim da se spominje da su iphonovi koji su zadnji zalokani da se nemogu odlockati, jel to fakat istina?
Tnx
Toporko
to je normalni wireless i do sada daleko najbolji, čisti užitak. Što se tiče unlocka i najnovija verzija se odključa bez problema
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
..da, jedino ako ugrade microbomb u iPhone koji nakon otkljucavanja kaze.. "..this phone will selfdestruct in.. 5 seconds"
Debili..
50e osnivna pretplata za iPhone?
definitivno ne sluti na dobro, ako ce i doci kod nas![]()
ma doci ce kod nas,ali mozemo samo sanjati niske cijene.bit ce i na pretplatu skup,ipak je to T-mobile.
Vjerujem da se nece kod nas sluzbeno prodavati bar do iPhonea v2, a mozda i dulje. Dvije milje korisnika su qrac u ovom slucaju, jer ako oduzmemo poslovne, prepaid, neaktivne i sve druge koji trose manje od 50 eura mjesecno (wishful thinking, u svabiji je 50 eura, kod nas bi sigurno bilo vise) ostaje tek 20% originalnog broja ljudi. A to je nista s obzirom na to da ce T-Mobile prvi profit od iPhonea vidjeti tek za godinu dana.
www.gadgethive.com
ja licno, iskreno ne bi nikada uzeo taj iphone... jer je tu nabacano svega i svacega i jednostavno to je previse nestabilno.......
mozda nekada kad se izda neka 3. 4. verzija tada bi mogao razmisliti o tome...
###1410989180026
Bookmarks