Izludjuje me sto svi ovi programi ne mogu normalno funkcionirat zajedno, ili su im driveri u konfliktu ili mi javljaju neke error-e. Da li je netko uspio (na WinXP-u) uskladit ove programe da svi rade normalno?
Pozdrav
Izludjuje me sto svi ovi programi ne mogu normalno funkcionirat zajedno, ili su im driveri u konfliktu ili mi javljaju neke error-e. Da li je netko uspio (na WinXP-u) uskladit ove programe da svi rade normalno?
Pozdrav
Ja sam nekako uskladio pst,mobile phone tools i p2k ali ovaj mpt nema teorije da mi prepozna mobitel, več sam sve probao al ne reagira!
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
Neznam zasto vam ne radi, meni na dva racunala svi programi rade bez problema. Vjerojatno je greska negdje u instaliranju drivera. Probajte deinstalirati sve, pa ponovno instalirati. Ako ce vam nesto pomoci, prvo sam instalirao MPT, pa PST.
Don't worry, be happy =)
Ja sam prvo instalirao MPT - radi; pa P2K - radi i onda kad instaliram PST on mi srusi prethodna dva. Pokusao sam i prvo PST ali onda mi on uopce nije radio... i tako u krug...![]()
Ja imam PST, P2k, MPT, Midway i sve radi bez ikakvog problema. Koristim Win XP Pro.
asp385.com - prvi hrvatski .NET magazin
Motorola v525@v600
S/W: TRIPLETS_G_0B.09.4FR
Flex: SE452AXXP10F9
Također.Poslao: spyder
Ja imam PST, P2k, MPT, Midway i sve radi bez ikakvog problema. Koristim Win XP Pro.
Prvo sam instalirao MPT, pa PST, pa midway, pa p2k man, ako vam pomaže...
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Meni je sad zadnjih 2 dana počelo nekaj srat. Nemogu se spojiti niti na jedan od navedenih programa. Kad pokušavam s MPT kaže da "device is not connected", ista stvar je i s P2Kmanom, a niti PST mi ga ne detektira.
Kabl spojim i čuje se onaj zvuk kad spojite USB uređaj, ali niti jedan program mi ne prepozna da je uređaj zbilja uključen ! Zašto ??? Ne znam ...
asp385.com - prvi hrvatski .NET magazin
Motorola v525@v600
S/W: TRIPLETS_G_0B.09.4FR
Flex: SE452AXXP10F9
Bookmarks